Werking van de pas

Fred Verheescode95/2.0

Pasje snel en goed geregeld. Men krijgt ook accuraat antwoord via de contact site.

PvK-montage

Een genot om te hebben overal te gebruiken en super makkelijk in gebruik

Duidelijke site goede beschrijving van het product en geen onzin

mvb taxi

Even wennen daarna perfect

geef meer producten vrij op de pas zoals tabak koffie en of drinken

Ik had een fout gemaakt bij het invullen op de website. De correctie telefonisch doorgegeven, maar die was uiteindelijk niet verwerkt. Bij ontvangst bleek het elektrisch laden toch niet... Ik had een fout gemaakt bij het invullen op de website. De correctie telefonisch doorgegeven, maar die was uiteindelijk niet verwerkt. Bij ontvangst bleek het elektrisch laden toch niet geactiveerd. ook het DKV internationaal tanken bleek niet geactiveerd. al met al een slecht begin EN ik kan ruim een week niet elektrisch laden (daar ging het uiteindelijk om).

nee

Tag om elektrisch te tanken / op te laden was dagen eerder binnen, check of deze aan juiste pas gekoppeld was bleef hierop wachten.
Na upgrade naar "wegenwacht" dienstverlening kreeg ik een...
Na upgrade naar "wegenwacht" dienstverlening kreeg ik een nieuwe pas + tag (elektrisch laden). Eenmaal nieuwe tag binnen deed deze het niet... dus zonder laden moeten doen tot overal de nieuwe tags zijn aangemeld. Duidelijke communicatie hierover was fijn geweest aangezien de oude tag het wss nog wel deed (maar had ik niet meer bij me).

Veel op 1 pas, nu nog zien hoe de centrale facturatie verloopt (nog maar net in gebruik).

Niet duidelijk hoe wegenwacht voor EU aan te vragen, na telefonisch contact blijkt dit altijd bij EU pas te zitten.
Tag niet gelijk te gebruiken na wissel, oude had ik moeten blijven...
Tag niet gelijk te gebruiken na wissel, oude had ik moeten blijven gebruiken.
Kan niet overal met pas parkeren in garage's, bijvoorbeeld Apeldoorn.
Steeds maar weer kilometerstand invoeren, tot ergernis van wasstraat (duurt lang).

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw reactie,
Bedankt voor uw reactie,
Uw feedback helpt ons om de dienstverlening te kunnen verbeteren. Zeker wanneer het gaat om het opladen van een elektrische auto is het belangrijk dat u juist geïnformeerd wordt.
Om te controleren of de parkeergarage de tankpas accepteert kunt u onze locator raadplegen. Meer informatie hierover treft u hier: https://www.tankpas.nl/locator
Wij hopen dat u in de toekomst veel gemak van de tankpas en sleutelhanger zal ervaren.
Het team van tankpas.nl

Bij het tanken werd mij om de kilometerstand gevraagd. Op zich misschien logisch maar ik had er niet op gerekend. Er was wat weinig informatie bij de tankpas.
Wat mij tevens opviel is het feit...
Wat mij tevens opviel is het feit dat er een typo in de bedrijfsnaam zit op de pas. Dat vind ik gewoon irritant. Heb er al over gebeld en voorlopig laten we het maar even zitten, maar ik vind het niet prettig.

Mijn verbazing was overigens groot toen ik bij Kwik-Fit vreemd aangekeken werd toen ik voor een lampje kwam, zij wisten van geen regeling af. Volgens hen werd het Fit-to-go abonnement dan gewoon van de kaart afgeschreven. Ik heb het maar gelaten voor wat het is en ben naar Volvo doorgereden.

Geen hoge borg vind ik een groot pluspunt.

Betere informatie en instructies hoe het met de kaart allemaal werkt. En zeker de Kwik-Fit organisatie nogmaals attenderen op de gemaakte afspraak zodat de gebruiker van de kaart niet eerst hoeft te... Betere informatie en instructies hoe het met de kaart allemaal werkt. En zeker de Kwik-Fit organisatie nogmaals attenderen op de gemaakte afspraak zodat de gebruiker van de kaart niet eerst hoeft te verwijzen naar de tankpas.nl website om vervolgens nog eens aangekeken te worden en te horen dat men echt van niks afweet.

Geen pas ontvangen

Prima, niets op of aan te merken

Alles-in-1 product voor tanken, laden en parkeren

Slecht tot nu toe, ze hebben mij een pas opgestuurd en kon er niet mee betalen bij de pomp en ook niet bij de carwash.
Ze zeiden donderdag dat ik vrijdag een nieuwe pas binnen zou krijgen die...
Ze zeiden donderdag dat ik vrijdag een nieuwe pas binnen zou krijgen die die heb ik nu nog niet binnen.

Nee niet opvallend sterke punten

Zorg dat de pas het doet.

Bismillah courier

Perfect top