Werking van de pas

ADD2B

De rekeningen komen traag binnen. Ik had verwacht dat ik direct na het tanken in mijn app het verbruik kan zien en dan 1x per maand een verzamelfactuur krijg.

1 pas

(1) Geen losse rekeningen, maar een verzamelrekening per maand, (2) contactloos betalen en (3) de direct na de transacties het bedrag tonen in de app.

Dutch Equi Sport

Het biedt als zakelijke client weinig extra voordelen en meer handelingen wanneer er wekelijks afgeschreven wordt. Het zou prettig zijn wanneer dit maandelijks kan en tevens met ruimte om te betalen... Het biedt als zakelijke client weinig extra voordelen en meer handelingen wanneer er wekelijks afgeschreven wordt. Het zou prettig zijn wanneer dit maandelijks kan en tevens met ruimte om te betalen ipv afschrijving en direct blokkering van de passen. Dit geldt ook voor Body Plaza Europe

van Aken Security.nl

helder

geen aanmerking

Gevel Montage Service Scheepers

Snel en goed geregeld

Waarmee geadverteerd word, duidelijke factuur, geen bonnetjes nodig

Montage by Sleurink

Erg tevreden

Duidelijk overzicht uitgaven tanken

MSK Menselijke superkrachten

Fantastisch

Gemak

kapitaal kompas BV

Snel geregeld

tot heden bij ieder willekeurig pompstation geaccepteerd

Van mij mag de factuur een keer per maand

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor de review.
Nieuwe klanten starten bij ons met een wekelijkse factuur. na drie maanden ontvang je een uitnodigingen om dit aan te passen naar maandelijkse facturen,
Met...
Bedankt voor de review.
Het team van Tankpas.nl

Adriaan klussenbedrijf

Ik gen blij met tankpas

Werkt echt snell

Ik heb 1 factuur per maand nodig, hoe kan ik dit aanpassen?

Brigitte

Ik ben heel tevreden