Werking van de pas

Transport service 21

Betaling

Borg

J.M. Berbee Beheer B.V.

In basis prima. Alleen had ik een nieuw bedrijf aangemaakt en dus nieuwe tankpas nodig met een extra elektrisch laden pas. Kreeg alleen de brandstofpas. Later gecorrigeerd maar wel opnieuw de... In basis prima. Alleen had ik een nieuw bedrijf aangemaakt en dus nieuwe tankpas nodig met een extra elektrisch laden pas. Kreeg alleen de brandstofpas. Later gecorrigeerd maar wel opnieuw de paskosten berekend...

Mist naam van Travelcard op de factuur waardoor boekhoudprogramma niet automatisch koppeld.

Sellavie zorgt

Heel fijn om 2 rekening te krijgen

Overal kunnen tanken

INAR Bouw

Net mee begonnen prima zo

Gemak en overal kunnen gebruiken

Food Analytical Technologies

Fijn bedrijf, snelle levering van tankpas

Snel, ideale tankpas

Niet automatische aanmaak account in ons geval

Meuldijk

Nietvte gebruiken

Nvt

Doorgeven van machtigingen werkt niet bij Tankpas. Meteen oogezegd

Afbouw Oost

Jammer dat de pas snel aan de limiet zit en dat je niet wordt terug gebeld om je limiet te verhogen

Overal tanken

Terug bellen als dat tegen je klant zegt

Idriss

Tanken is prima, is het nodig om altijd kilometers door te geven? Was blij dat ik bij BOB autowas zonder problemen kon betalen met de pas. Waar ik wel problemen mee heb (nog steeds) is dat ik niet... Tanken is prima, is het nodig om altijd kilometers door te geven? Was blij dat ik bij BOB autowas zonder problemen kon betalen met de pas. Waar ik wel problemen mee heb (nog steeds) is dat ik niet mijn kaart in yellowbrick kan activeren. Ik heb gebeld en ik kom er nog steeds niet helemaal uit. Ik ga het volgende week weer proberen.

Doet wat het moet doen

contactloos betalen met de pas zou fijn zijn. Issues met yellowbrick verhelpen, maar misschien is dat iets wat alleen voor mij geldt.

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor de review. Wanneer je tijdens het afrekenen bi vervangende auto voor "ja" kiest, dan is het niet nodig om de kilometerstand in te voeren ;)
Deze functie bieden wij omdat...
Deze functie bieden wij omdat er onder onze klanten ook veel vraag is naar kilometer rapportages.
Yellowbrick kan geactiveerd worden in de Yellowbrick app. Bel ons gerust als dit niet lukt!
Het team van Tankpas.nl

Viervoeten

Makkelijk, snel en geen gedoe.

Overal tanken voor prijs pomp.