Werking van de pas

Sl trading

Olie en screenwash bijvullen

Vertel op de site over de borg

YomamaBv

A

B

C

Van Elon

Je kan het op veel stations gebruiken

Niet alle helaas waar ik langs rij

Duurzaem

Be Compliant

Pas werkt zoals andere passen ook

Niks speciaals

Elke week een factuur ipv maandelijks is storend. Jaarlijkse contracten alleen is niet van deze tijd.

Tandartspraktijk Verstand

Instructie materiaal bij eerste gebruik en wat te doen bij storingen laadpaal

Snelheid

Instructie materiaal bij eerste gebruik en wat te doen bij storingen laadpaal

Bedankt voor uw feedback.
Vervelend om te horen dat u problemen heeft met een laadpaal, heeft u al contact met ons gezocht over hoe wij uw probleem kunnen oplossen?
Wij zullen uw advies over...
Bedankt voor uw feedback.
Wij zullen uw advies over instructiemateriaal bij eerste gebruik meenemen ten harte nemen. Graag willen wij uw gebruik vergemakkelijken.
Travelcard

KA4Quality

Kan beter

Veel tankstations

Minder vaak facturen sturen. Gewoon 1 factuur per maand

Bedankt voor uw feedback.
U geeft aan dat u graag een maandelijkse facturatie wilt, u bent inmiddels langer dan 3 maanden klant bij ons en heeft u de mogelijkheid om over te stappen naar maandelijkse facturatie.
Zou u ons hierover een email willen sturen naar info@travelcard.nl ovv uw contractnummer, dan kunnen wij dit zsm voor u regelen.
Travelcard

Frank

Makkelijk

Reactie Tankpas.nl:

Goed om te zien dat u tevreden bent over ons.
Als wij u ergens mee kunnen helpen kunt altijd contact met ons opnemen.
Travelcard.

JF

snel en makkelijk geregeld, wel gedoe met aanvragen incasso bij de bank

de wekelijkse facturen in het begin, wat een gedoe

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw feedback!
Goed om te horen dat u over het algemeen tevreden bent met ons.
Bedankt voor uw feedback!
Goed om te horen dat u over het algemeen tevreden bent met ons.
Inderdaad u krijgt de eerste 3 maanden een wekelijkse factuur, na deze 3 maanden heeft u de mogelijkheid om het om te zetten naar maandelijkse facturatie. Wanneer u dat wilt kunt u een email sturen info@travelcard.nl
Groet, Travelcard

Metaprint BV

Positief

administratief gemak

Momenteel is het niet mogelijk om het emailadres voor de facturering aan te passen op de site. Email gestuurd naar Tankpas maar tot op heden nog steeds niet aangepast

Bedankt voor uw feedback.
Goed om te zien dat u tevreden bent.
Bedankt voor uw feedback.
Goed om te zien dat u tevreden bent.
Het klopt dat het op dit moment nog niet mogelijk is om uw emailadres voor facturering via onze Portal te wijzigen. Helaas kan ik uw gestuurde email niet vinden, zou u ons nogmaals deze email willen versturen? Dan kunnen wij dat voor u wijzigen in ons systeem.
Groet, Travelcard.