Werking van de pas

Tankpas.nl werkt erg handig. Geen bonnetjes meer bewaren, scannen en inboeken in je administratie.

Snel geregeld.

Sinds ik de NL/EU tankpas heb, heb ik soms problemen met de betaalterminals. Ik moet de pas dan omdraaien. Dit is verwarrend. Zeker als je bij de kassa staat is het vervelend als de pas geweigerd... Sinds ik de NL/EU tankpas heb, heb ik soms problemen met de betaalterminals. Ik moet de pas dan omdraaien. Dit is verwarrend. Zeker als je bij de kassa staat is het vervelend als de pas geweigerd wordt.

Bedankt voor uw review!
Ik begrijp de verwarring. Als u buiten Nederland gaat tanken dan dient u de bredere strip aan te bieden. Dit is de DKV-zijde.
Als u een automaat heeft waarbij u moet...
Bedankt voor uw review!
Als u een automaat heeft waarbij u moet swipen met uw tankpas dan houdt u de zijde waarmee u wilt afrekenen aan de linkerkant. Dus voor tanken in de EU houdt u de bredere zijde van de pas aan de linkerkant.
Heeft u een betaalautomaat waarbij u de pas moet dippen dan houdt u de zijde naar boven waar EU op staat. De strip die aan de onderzijde zit wordt gelezen door de betaalautomaat.
Mocht u nog vragen hebben hierover dan horen wij het graag.
Het team van Tankpas.nl

EnterMI

Magneetstrip is echt ouderwets.

Het werkt prima.

contactloos betalingen

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw review en tip!

Prima systeem.

Werkt prima

Makkelijk te gebruiken

Nvt

Afschrijvingen/factuur duidelijk .
Alleen in Luxemburg niet kunnen tanken en in België zijn er nog veel stations waar ik niet kan tanken.

Bedankt voor uw review!
Het is helaas nog niet mogelijk om bij elk tankstation in Luxemburg en België te tanken. Via onze locator kunt u zien waar u allemaal kunt tanken: https://www.fuelcostsaving.nl/mobile/pumps/search
Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Het team van Tankpas.nl

Veelzijdig, niet alleen tanken.

Een app voor op me telefoon om het actuele verbruik bij te houden.

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw review en tip!

Als ik wist dat het zo makkelijk ging had ik het veel eerder gedaan.
Ook geen gedoe meer met bonnetjes..
Ik ben tevreden. .

Top! Handig!