Uitstekende pas, geen problemen ervaren met het gebruik er van.
Reactie Tankpas.nl:
Alles
Overal tanken
Misschien de aanduiding van beide kanten van de tankpas waarop staat of het in Nederland kan worden gebruikt of in de EU.
Bedankt voor uw review en de goede feedback!
Ik zou het liefst 1 factuur per maand krijgen met en abonnement en gemaakte tank-kosten
Bedankt voor uw review!
Helaas is het systeem technisch niet mogelijk om de pas kosten en de transacties samen te voegen op 1 factuur.
Onze excuses voor het ongemak.
Mocht u verder nog...
Bedankt voor uw review!
Met de kortingscode van Thinq ontvangt u 25% korting op de kosten van de Nederlandse pas. De pas kosten worden dan 5,63 euro per maand exclusief BTW.
Mocht u nog...
Ga zo door
Bedankt voor uw review!
Ik kan bijna overal betalen (tanken). Xximo is veelzijdiger in gebruik, maar daar kon ik niet vrij tanken.
Het zou prettig zijn als ik ook bij niet q-park garages zou kunnen betalen. Bij Xximo is dit mogelijk.
Idem in buitenland wanneer tankstation toch geen DKV station blijkt te zijn zou...
Bedankt voor uw review!
Wij zijn druk bezig om het OV en de parkeermogelijkheden uit te breiden. Bedankt voor de tip!
Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij het graag.
Met...
Overzicht en snelheid!
1. Nog meer (parkeer)garages en andere punten waar er met de pas betaald kan worden!
2. Betere samenwerking met OV!
Bedankt voor uw review!
Mocht u verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Met...
Makkelijk te bestellen