Werking van de pas

K.Jonkers

De pas bevalt uitstekend

graf-monumenten.nl

Zo makkelijk en nu geen stapel tankbonnen meer. Elke maand de afrekening, alles automatisch.

nee

De overzicht bon waar het bedrag van het contract en het bedrag van de brandstof op staat kan achterwege blijven.

Igor Diepstraten ID-sat bv

Pas werkt goed, maar het is even opletten met de tweede magneetstrip bij de Europese pas.
En het is even opletten in België omdat de pas niet overal wordt geaccepteerd; dit is ook niet per benzinemerk; bv sommige Totals wel, andere niet.

Snelle aanvraag en afhandeling. Overzichtelijke facturatie. Aanvaardbare kosten.

Een link naar de app op de website zou heel makkelijk zijn.
Een link naar de app op de website zou heel makkelijk zijn.
Aanpassing van de pin code in je eigen account zou fijn zijn; bij de overschakeling naar een Europese pas wordt deze ook gewijzigd (zonder bericht hierover).

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw feedback!

Urgert international

Bedankt voor uw review!

Gemakkelijk en tevreden over overzichtelijke wijze van facturen en blij met de verzamelfactuur per einde lopende maand.

Overzichtelijkheid facturen en snelheid levering pas

Zou dit zo 1,2,3 niet weten

Bedankt voor uw review!

Werkt makkelijk en overal. Duidelijke facturering en geen gedoe meer met bonnetjes inscannen en/of bewaren.

Goede telefonische klantenservice.

Mogelijkheid tot betalen bij meerdere parkeergarages.

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw review!
Wij blijven nieuwe locaties toevoegen aan ons netwerk. Wanneer wij nieuwe locaties toevoegen informeren wij u hierover via onze nieuwsbrief.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw review!
Het team van Travelcard.

Werkt goed, net als bankpas. Voordeel maandelijks rapport voor aangifte.

FCL Locator geeft goede info m.b.t. kosten brandstof in de nabije omgeving.

App. FCL Locator: Zou fijn zijn als de (goedkope) tankstations langs je route worden weergegeven.

Werner koster montage

Fijn en overzichtelijk en goedkoop abbonementskosten!

Geen specifieke

Gratis diesel;)