Werking van de pas

F van Vugt bestratingen

Werkt niet bij elke shell pomp maar wel bij elke onbemande shell pomp

Bedankt voor uw review!
Mocht u opnieuw problemen hebben bij een Shell station laat dat ons even weten via info@tankpas.nl. Wij kunnen dan voor u kijken waar dit aan ligt.
Mocht u verder...
Bedankt voor uw review!
Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij het ook graag.
Het team van Tankpas.nl

JMU Trainingen

Ideaal! Ik raad het iedereen aan :-)

De Visser, brandpreventie

De pas werkt opzich goed. Facturen zijn makkelijk en duidelijk in te voeren in de boekhouding.

Factuur en levering.

Op veel parkeergarages en parkeerplaatsen os het niet mogelijk om de pas te gebruiken.

Henk vH

Het zou mooi zijn dat als je globaal weet wat je al hebt verbruikt op je tegoed, dit over de maand kunt betalen. dan ben je niet ineens een klap geld kwijt, en je pas blijft werken waardoor je echt... Het zou mooi zijn dat als je globaal weet wat je al hebt verbruikt op je tegoed, dit over de maand kunt betalen. dan ben je niet ineens een klap geld kwijt, en je pas blijft werken waardoor je echt van die bonnetjes af bent.
Daar valt nu niet over te praten. Kan er om de een of andere reden niet meteen worden worden geïncasseerd, boem meteen de stekker er uit.
Niet echt service vriendelijk tegen de kleine ondernemer zonder diepe zakken.

Er is bijna geen tankstation te vinden waar je niet met deze pas kunt tanken.

Flexibeler met betalen. Via de web site kijken wat je al hebt getankt, en dit al vast betalen, soort van pre pay systeem. Dat maakt het voor jullie zekerder dat je je geld krijgt en voor mij als... Flexibeler met betalen. Via de web site kijken wat je al hebt getankt, en dit al vast betalen, soort van pre pay systeem. Dat maakt het voor jullie zekerder dat je je geld krijgt en voor mij als ondernemer ben ik van die bonnetjes verlost, en blijft de kaart gewoon werken. Zie bovenstaande bij ervaringen.

Je klanten zijn van levensbelang, gooi hun oordeel niet naast je neer, maar doe er wat mee. dan hou je het heel lang vol.
geef ook feedback op suggesties.

Prima in gebruik. Op een meer administratieve (boekhoudkundige) vraag bleef het antwoord echter heel lang op zich wachten. En het antwoord was ook niet helemaal wat ik had gehoopt.

Gemakkelijk om aan te vragen.

Tip hoe een BV administratief met de benzinekosten om moet gaan als het gebruik deels zakelijk en deels prive is.

F van Vugt Bestratingen

Werkt fijn

Werkt fijn

Je kunt de pas aan 2 kanten gebruiken maar het is me niet duidelijk welke kant waarvoor dient

Bedankt voor uw review!
Als u buiten Nederland gaat tanken dan dient u de bredere strip aan te bieden. Dit is de DKV zijde.
Als u een automaat heeft waarbij u moet swipen met uw tankpas dan...
Bedankt voor uw review!
Als u een automaat heeft waarbij u moet swipen met uw tankpas dan houdt u de zijde waarmee u wilt afrekenen aan de linkerkant. Dus voor tanken in de EU houdt u de bredere zijde van de pas aan de linkerkant.
Heeft u een betaalautomaat waarbij u de pas moet dippen dan houdt u de zijde naar boven waar EU op staat. De strip die aan de onderzijde zit wordt gelezen door de betaalautomaat.
Mocht u nog vragen hebben hierover dan hoor ik het graag.
Het team van Tankpas.nl

GEJEHA

Door de 2 verschillende strips blijft het overal maar wat proberen voordat de pas het doet. Verschilt namelijk erg per pin apparaat.

Is goed

gewoon goed

werkt vaak niet bij parkeergarages

Fotolitho

Op de site staat: 'U gaat van gemiddeld 50 snel zoekgeraakte bonnetjes per jaar naar 12 overzichtelijke facturen. ' Dat zijn er minimaal 24, want je krijgt elke maand een aparte factuur voor de... Op de site staat: 'U gaat van gemiddeld 50 snel zoekgeraakte bonnetjes per jaar naar 12 overzichtelijke facturen. ' Dat zijn er minimaal 24, want je krijgt elke maand een aparte factuur voor de paskosten. Daarnaast krijg ik aparte facturen voor tanken in het buitenland en soms ook aparte facturen voor zaken als autowassen. In de praktijk ga ik dus van van 50 naar 36 facturen en dat is beduidend meer, wat dus een veelheid hij boekhoudwerkzaamheden met zich meebrengt.

Gewoon pasgebruik per jaar factureren en bij opzegging een deel restitueren.