Werking van de pas

Kay Stijnenbosch

Gebruik van de pas is net zo eenvoudig als met je pinpas, alleen heb je nu alle facturen op een hoop. Gemakkelijk met de btw aangifte.

Eenvoudig aan te melden en te gebruiken bij alle tankstations

De kilometer stand steeds moeten invullen bij het tanken voelt soms wat omslachtig

Bedankt voor uw review.
U kunt bij het afrekenen met de tankpas ook op de vraag 'vervangend vervoer' ja antwoorden. Dan hoeft u geen kilometerstand in te voeren.
Mocht u nog vragen hebben...
Bedankt voor uw review.
Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag.
Het team van Tankpas.nl

Slechts beperkt gebruikt maar vooralsnog vlekkeloos.

Bedankt voor uw review!

Ik heb de tankpas nog niet zo lang in het bezit, betaling gaat over algemeen goed. Onlangs in Oostenrijk de pas meerdere malen moeten scannen voor deze werkte. Weet niet of dat aan de pas lag of aan... Ik heb de tankpas nog niet zo lang in het bezit, betaling gaat over algemeen goed. Onlangs in Oostenrijk de pas meerdere malen moeten scannen voor deze werkte. Weet niet of dat aan de pas lag of aan de apparatuur.

Europese dekking.

Ik had gedacht bij hetzelfde tankstation ook de carwash te kunnen gebruiken.

Bedankt voor uw review!

Pas werkt prima. Heb zowel voor buitenland als binnenland. Soms wel lastig hoe je de pas in de lezer moet doen, vooral in het buitenland.
Facturen per maand zijn verdeeld over drie facturen...
Facturen per maand zijn verdeeld over drie facturen (als er buitenland bij zit). Dat vind ik wel onhandig.
Verder doet nog niet elk tankstation (vooral niet de hele goedkope) mee.
Het is ook niet helemaal duidelijk bij welke autowasserij nu wel/niet wordt geaccepteerd en hoe.

Fijn dat de pas zowel in buitenland als binnenland kan werken.

Zou misschien een klein tekentje kunnen aangeven hoe de pas in de paslezer (zowel NL als EU) moet worden gedaan. (welke kant beneden dus).

Makkelijk, altijd en overal tanken.
Maar vraagt te vaak om vervangende auto en km stand.
Duur in gebruik, maandwlijkse kosten.

Gemak dient de mens

Op internet je km stand en vervangend vervoer zelf kunnen regelen.
Mocht dit van toepassing zijn.

overal te gebruiken

Niet zo snel met boetes

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw positieve reactie.

huset

Lijkt wel of iedere terminal een andere manier van invoeren heeft. Ik heb een Europase pas en ondanks dat het op de pas staat aangegeven moet ik vaak de pas toch op een andere manier aanbieden.... Lijkt wel of iedere terminal een andere manier van invoeren heeft. Ik heb een Europase pas en ondanks dat het op de pas staat aangegeven moet ik vaak de pas toch op een andere manier aanbieden. Lijkt me niet zo lastig om de strip dusdanig aan te passen dat dit op 1 strip kan werken.

nee

zie boven

Bedankt voor uw review.
Ik kan begrijp dat het verwarrend is. Het ligt er inderdaad ook aan wat voor terminal het tankstation heeft. De bredere strip is voor gebruik in Europa en de smallere strip is voor gebruik in Nederland.
Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.
Het team van Tankpas.nl

vijftigplusservice-taxibedrijf

Vriendelijke medewerkers

betreft de aangeboden service van KWIKFIT WAGENINGEN is Heel erg slecht,waardeloos de reden : 15-3-19 om 1015 uur geweest vanwege een kapotte koplamp , niet geholpen omdat ze geen tijd hadden, zelf... betreft de aangeboden service van KWIKFIT WAGENINGEN is Heel erg slecht,waardeloos de reden : 15-3-19 om 1015 uur geweest vanwege een kapotte koplamp , niet geholpen omdat ze geen tijd hadden, zelf aangeboden om later terug te komen,zou geen zin hebben, zeiden ze,ook niet naar 1530 uur. Ben vervolgens naar een andere garage gegaan, kosten 25 euro, ps je kan zelf de lamp niet vervangen bij een Peugeot

Ebs verhuur en service diensten

Bevalt heel goed

Security-Perfect