Werking van de pas

Brink

Tevreden over de pas. Echter laatst kon ik niet tanken bij Esso. Verder perfect geregeld. Eindelijk van die bonnen af.

Bedankt voor uw positieve reactie.
Mocht u vaker problemen hebben bij een tankstation kunt u ook altijd even contact met ons opnemen via 088 110 5000 of per mail via info@tankpas.nl dan kunnen wij kijken wat hier aan de hand is.
Het team van Tankpas.nl

Kan er met tanken bij veel pompen

Bedankt voor uw review.

Ik heb de pas nog maar kort, maar vind het wel handig.

ik hoef geen bonnetjes te bewaren, cash geld mee te nemen.

Ik heb al twee keer gehad dat de pincode niet werkte als de medewerker mijn pas door de scanner haalde, wel als ik het zelf intypte. Omdat de afrekening pas na een maand komt, kan ik niet zien of... Ik heb al twee keer gehad dat de pincode niet werkte als de medewerker mijn pas door de scanner haalde, wel als ik het zelf intypte. Omdat de afrekening pas na een maand komt, kan ik niet zien of het wel goed is afgeschreven.
ook vind ik het abonnement redelijk hoog, omdat ik maar weinig tanken hoef.

Bedankt voor uw positieve reactie.
U kunt de transacties ook altijd terug zien via uw online portal.
Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij het heel graag.
Met vriendelijke...
Bedankt voor uw positieve reactie.
U kunt de transacties ook altijd terug zien via uw online portal.
Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij het heel graag.

R AMINZADAH. Taxibedrijf Aminzad

Ik ben 100% tevereden
dank uw wel voor alles

Mark Lamers

Makkelijk dat het overal te gebruiken is.

Een app zou nog handiger zijn. Maar met de site werkt ook prima.

Menno

Werkt op zich goed. Een beetje vreemd is het dat op de zijde waar EU staat is de magneetstrip voor NL en omgekeerd

Bedankt voor uw review.
Ik begrijp dat dit verwarrend kan zijn. U kunt de bredere strip gebruik voor het tanken in Europa en de smallere strip voor tanken in Nederland.
Mocht u nog vragen...
Bedankt voor uw review.
Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het heel graag.

David van der Velden

Pas werkt prima. Ik vind de reclame op de homepage van de korting van 13 cent per liter wel misleidend. Bij navraag wordt verwezen naar een algemeen toegankelijke publieke website waar je kunt zien... Pas werkt prima. Ik vind de reclame op de homepage van de korting van 13 cent per liter wel misleidend. Bij navraag wordt verwezen naar een algemeen toegankelijke publieke website waar je kunt zien waar je goedkoop kunt tanken in de buurt. Dat heeft niets met Tankpas de maken. Daar kun je ook gebruik van maken zonder de tankkaart.

Fijn is dat na aanvraag de pas snel binnen is en direct goed werkt. De beheerderssite is goed toegankelijk.

Zie hiervoor

Gabeler / Gerdes Windows and Doors BV

Goed, handig. Helaas werkt de dongel voor elektrische laadpalen niet altijd goed of direct.

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw review en uw opmerking!
Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag.
Het team van Tankpas.nl

Ik heb helemaal geen tankpas