Ik ben diep onder de indruk van de kwaliteit van het tapijt dat ik bij tapijtenkelim.nl heb gekocht. Het voelt robuust.
mvdb
Fast delivered.
Anita
De retourvoorwaarden van tapijtenkelim.nl waren heel duidelijk en redelijk. Toen ik een item moest retourneren, werd er netjes aan alle afspraken gehouden, zonder enig gedoe.
Jasper Verbeek
Ik was aangenaam verrast door de uitgebreide klantenservice van tapijtenkelim.nl. Toen ik vragen had over het onderhoud van mijn recent aangeschafte tapijt, reageerden ze snel en voorzagen mij van...Ik was aangenaam verrast door de uitgebreide klantenservice van tapijtenkelim.nl. Toen ik vragen had over het onderhoud van mijn recent aangeschafte tapijt, reageerden ze snel en voorzagen mij van alle nodige informatie. Het is duidelijk dat zij hun klanten en hun tevredenheid zeer serieus nemen.
S-B Zamni
Mooie tapijt
Tim de Wit
Prima!
S.Groen
Verbaasd over hoe snel de levering was! Ik had het tapijt binnen een dag in huis.
Johan van der Heijden
Ik moest gebruikmaken van de tevredenheidsgarantie en het proces verliep soepel. Na een telefoontje kreeg ik direct een retourlabel, heb het tapijt teruggestuurd en mijn geld teruggekregen. Heel...Ik moest gebruikmaken van de tevredenheidsgarantie en het proces verliep soepel. Na een telefoontje kreeg ik direct een retourlabel, heb het tapijt teruggestuurd en mijn geld teruggekregen. Heel professioneel afgehandeld.
Robert de Lange
Erg teleurgesteld dat post niet direct mijn tapijt heeft afgeleverd, maar alleen een briefje achterliet. Ik moest het pakket zelf ophalen bij een afhaalpunt, wat best ongemakkelijk was.