Uitstekende kwaliteit en duurzaamheid; het tapijt voelt stevig aan en blijft mooi, ook na intensief gebruik.
Tom en Iris
Snelle levering en het tapijt is heerlijk dik en warm, perfect voor de winter!
Marco de Jong
Goed kwaliteit garantie op de tapijten en tips voor onderhoud geeft extra vertrouwen in mijn aankoop.
A.Bosch
Snelle en betrouwbare leverin mijn Perzisch tapijt kwam perfect verpakt en in prachtige staat aan.
Linda Smits
Fantastische waarde: het tapijt is elke cent waard, gezien de uitzonderlijke kwaliteit.
amin
De online beschrijvingen en afbeeldingen van het tapijt waren nauwkeurig.
Gerda Veenstra
Enorme keuze aan prachtige Perzische tapijten; ik heb precies gevonden wat ik zocht en ben er dolgelukkig mee.
Esther en Rogier de Vries
Afgelopen weekend bezochten we met ons gezin de showroom van Tapijtenkelim.nl en het was een onvergetelijke ervaring. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en geduldig, en ze hadden zelfs een...Afgelopen weekend bezochten we met ons gezin de showroom van Tapijtenkelim.nl en het was een onvergetelijke ervaring. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en geduldig, en ze hadden zelfs een speelhoekje voor de kinderen. We konden op ons gemak rondkijken terwijl de kinderen zich vermaakten. Uiteindelijk vonden we het perfecte tapijt voor onze woonkamer, en de kids waren er net zo blij mee als wij. Bedankt voor de gezinsvriendelijke ervaring.
Gerard Jansen
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de geweldige hulp en deskundigheid van Tamara in de showroom. Ze luisterden naar mijn wensen en gaven me persoonlijk advies bij het vinden van het juiste...Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de geweldige hulp en deskundigheid van Tamara in de showroom. Ze luisterden naar mijn wensen en gaven me persoonlijk advies bij het vinden van het juiste tapijt. Topervaring!