Onze 30 jaar oude tapijt bij hen laten reinigen en het resultaat was mooi. De kleuren zijn zo veel helderder geworden!
Lisanne Koster
Top kleed!
Vermeer
Super snelle levering en het tapijt was zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met mijn aankoop.
Rajab
Nice!
Annelies en Peter van der Meer
Bij binnenkomst in de showroom viel ons oog direct op een prachtige Nain tapijt met een schitterende blauwe tint. De eigenaar was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Hij nam de moeite om het tapijt...Bij binnenkomst in de showroom viel ons oog direct op een prachtige Nain tapijt met een schitterende blauwe tint. De eigenaar was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Hij nam de moeite om het tapijt speciaal voor ons naar beneden te halen. Hoewel het tapijt niet in de uitverkoop was, kregen we toch een mooie korting van hem. Nu ligt dit juweeltje in onze woonkamer en we genieten er elke dag van.
Robyn Leunissen
De medewerker in de showroom was zeer behulpzaam en deskundig. Hij nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf me uitgebreid advies bij het kiezen van het perfecte tapijt voor mijn huis. Ik...De medewerker in de showroom was zeer behulpzaam en deskundig. Hij nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf me uitgebreid advies bij het kiezen van het perfecte tapijt voor mijn huis. Ik waardeerde zijn expertise enorm.
de Wit
Supersnelle levering.
M.J.H. Jansen
Zeer tevreden met mijn aankoop.
Els
Was nog mooier in het echt. Top service!
Bryan Lammerts
Pooya en Tamara in de showroom waren een geweldig team dat me hielp bij het kiezen van een prachtig Tabriz tapijt voor mijn huis. Hun deskundigheid en vriendelijkheid maakten mijn bezoek aan de...Pooya en Tamara in de showroom waren een geweldig team dat me hielp bij het kiezen van een prachtig Tabriz tapijt voor mijn huis. Hun deskundigheid en vriendelijkheid maakten mijn bezoek aan de showroom zeer aangenaam.