Kees van Dam

Helaas was mijn ervaring met de bezorging van TapijtenKelim allesbehalve prettig.
De postbezorger had mijn zware tapijten ergens afgezet in de buurt, zonder enige melding. Ik moest ze uiteindelijk zelf ophalen en die zware dingen in mijn eentje naar huis slepen. Echt niet waar ik op had gehoopt bij zo'n grote aankoop.
Heel teleurstellend, vooral omdat ik had verwacht dat de bezorging net zo zorgvuldig zou zijn als de kwaliteit van de tapijten.

Janine

TapijtenKelim is echt een bijzondere winkel! Het doet me denken aan luxe en verfijning.

Ik was meteen onder de indruk van hun prachtige collectie, en één tapijt sprong er voor mij uit: een groot tapijt met zoveel details dat het als kunst aanvoelde.

De winkelruimte is prachtig, en de locatie is ideaal. Ik kijk er naar uit om terug te komen en nog meer unieke stukken te ontdekken.
Echt een paradijs voor liefhebbers van exclusieve tapijten!

Marijke van den Berg

Twee jaar geleden een schitterend tapijt gekocht bij TapijtenKelim. Onlangs had ik een nieuw onderkleed nodig om het tapijt beter te laten liggen. Ze regelden dit meteen en hadden het dezelfde dag... Twee jaar geleden een schitterend tapijt gekocht bij TapijtenKelim. Onlangs had ik een nieuw onderkleed nodig om het tapijt beter te laten liggen. Ze regelden dit meteen en hadden het dezelfde dag nog klaar liggen, volledig kosteloos! Dit soort service kom je zelden tegen. Absoluut een aanrader!

Nasim - Mehdi Amirshahi

Top.

Janine Kuipers

Na mijn eerste goede ervaring heb ik nog een tapijt besteld. Dit keer was de levering sneller, en de kwaliteit is weer geweldig. Super blij met beide aankopen!

Eva de Koning

Ik kon niet geloven hoe veel korting ik kreeg op een schitterend tapijt!
Ik kon niet geloven hoe veel korting ik kreeg op een schitterend tapijt!
De kwaliteit is uitstekend, en het geeft mijn woonkamer precies de sfeer die ik zocht. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede deal.

Willem van der Linden

Ik ben zeer tevreden over de reinigings- en reparatiedienst. Mijn tapijt had mottenplekken, maar het werd grondig gereinigd en vakkundig gerepareerd. Het ziet er nu weer prachtig uit, dank!

Mojatab

Heel tevreden!

Anja

Super snelle levering! Het tapijt was er binnen een dag, eerder dan verwacht.