Een bezoek aan de showroom voelde echt als een feest! De enorme variëteit aan tapijten en de deskundige begeleiding maakten het kiezen van mijn perfecte tapijt tot een unieke ervaring. Ik kan niet...Een bezoek aan de showroom voelde echt als een feest! De enorme variëteit aan tapijten en de deskundige begeleiding maakten het kiezen van mijn perfecte tapijt tot een unieke ervaring. Ik kan niet wachten om mijn gasten mijn nieuw vloerkleed te laten zien.
Annelies Vermeulen
Ondanks dat ik vanuit België bestelde, was de levering supersnel. Geweldig tapijt.
joosten design
Mooi en volgens afspraak zoals altijd.
Jorden en Dana Klaassen
Het tapijt kwam eerder dan verwacht en ligt nu prachtig in mijn woonkamer. Een stuk van de verpakking was beschadigd en vandaar een ster minder.
Nima Mehrinejad
Heel mooi
A.Jansen
Top service!
Karel van der Meer
Bij toeval stuitte ik op deze webshop tijdens mijn zoektocht naar een Perzisch tapijt. Gisteren mijn tapijt ontvangen, en het geweldige kwaliteit!
S.Duin
Wat een service! Mijn prachtig "Origineel pers" werd precies in het weekend geleverd door UPS. Super handig en snel geregeld!
Jeroen Van der Meer
Jaren geleden kocht ik een prachtig tapijt bij dit bedrijf. Onlangs wilde ik mijn interieur veranderen en zocht ik naar een ander kleurenschema. Tot mijn grote vreugde kon ik mijn vorige tapijt...Jaren geleden kocht ik een prachtig tapijt bij dit bedrijf. Onlangs wilde ik mijn interieur veranderen en zocht ik naar een ander kleurenschema. Tot mijn grote vreugde kon ik mijn vorige tapijt inruilen. Ik vond een schitterend nieuw exemplaar dat ook nog eens in de aanbieding was. Fantastische service en kwaliteit voor een zeer goede prijs!