Jeroen van Leeuwen

Mijn eerste keer hier een bestelling gedaan en ik ben aangenaam verrast. Zeer tevreden met mijn aankoop!

Anouk Vermeulen

Ik was op zoek naar het perfecte tapijt om mijn woonkamer. Dit tapijt van Tapijtenkelim.nl was precies wat ik zocht. Rijk aan kleur, fijn handgemaakt en voelt luxe aan. Klein minpuntje: het duurde... Ik was op zoek naar het perfecte tapijt om mijn woonkamer. Dit tapijt van Tapijtenkelim.nl was precies wat ik zocht. Rijk aan kleur, fijn handgemaakt en voelt luxe aan. Klein minpuntje: het duurde iets langer om aan te komen dan verwacht, maar het was het wachten waard!

Jacob

Fast delivery nice rug.

Elise Jansen

Hoewel UPS een dagje later leverde dan verwacht, was het wachten de moeite waard! Het tapijt is verrassend mooi en heeft mijn woonkamer echt tot leven gebracht. Zeer tevreden met de kwaliteit en... Hoewel UPS een dagje later leverde dan verwacht, was het wachten de moeite waard! Het tapijt is verrassend mooi en heeft mijn woonkamer echt tot leven gebracht. Zeer tevreden met de kwaliteit en uitstraling van het product. Het heeft zeker een positieve draai gegeven aan mijn interieur.

J.A.

Super mooi tapijt

Kristel

Mooi tapijt en snel geleverd.

Chloë Schuijt

Mooi tapijt met vogels en dieren

Kees van Dijk

Dertig jaar geleden kocht ik een tapijt dat me al die jaren trouw heeft gediend. Onlangs besloot ik voor een upgrade te gaan en was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat ik mijn oude tapijt kon... Dertig jaar geleden kocht ik een tapijt dat me al die jaren trouw heeft gediend. Onlangs besloot ik voor een upgrade te gaan en was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat ik mijn oude tapijt kon inruilen. Dankzij Tapijt en kelim heb ik nu een prachtig, superieur tapijt in mijn woonkamer liggen. De inruiloptie was eenvoudig en eerlijk, en ik ben zeer tevreden met de service en kwaliteit die ze bieden. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitstapijten!

kimberly

Ik ben erg tevreden! Voordat ik mijn bestelling plaatste, heb ik met de klantenservice van Tapijtenkelim gebeld. De persoon met wie ik contact heb gehad was erg behulpzaam en vriendelijk en stond... Ik ben erg tevreden! Voordat ik mijn bestelling plaatste, heb ik met de klantenservice van Tapijtenkelim gebeld. De persoon met wie ik contact heb gehad was erg behulpzaam en vriendelijk en stond mij adequaat te woord. Ik heb vervolgens op donderdag een Perzisch tapijt besteld en op maandag kreeg ik een mail van de bezorgdienst dat mijn tapijt de volgende dag al geleverd kon worden. Bedankt voor de snelle afhandeling van mijn bestelling! Mijn nieuwe tapijt is heel mooi en van uitstekende kwaliteit. Dit was mijn eerste bestelling bij Tapijtenkelim en ik ben er erg blij mee, ik raad dit bedrijf zeker aan!

Farid Alavi

Als iemand van Iraanse afkomst met een kennis van tapijtgeschiedenis, overwoog ik ooit om zelf een tapijt direct uit Iran naar Nederland te brengen. Echter, vanwege de complicaties met de bagage en... Als iemand van Iraanse afkomst met een kennis van tapijtgeschiedenis, overwoog ik ooit om zelf een tapijt direct uit Iran naar Nederland te brengen. Echter, vanwege de complicaties met de bagage en douane, besloot ik om het niet te doen. Toen kwam ik Tapijtenkelim.nl tegen. Ik was aangenaam verrast door hun collectie - echte topstukken aangeboden voor prijzen die je in Iran zou verwachten. Dit is echt een zeldzaamheid in de markt hier. Uitstekende kwaliteit en een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Zeer tevreden met mijn nieuw tapijt!