Rakesh Vroomen

Ik had gehoopt dat UPS mij op de hoogte zou stellen wanneer ze langskwamen om mijn bestelling af te leveren, maar helaas gebeurde dit niet. Dit zorgde voor ongemak en maakte het moeilijk om te... Ik had gehoopt dat UPS mij op de hoogte zou stellen wanneer ze langskwamen om mijn bestelling af te leveren, maar helaas gebeurde dit niet. Dit zorgde voor ongemak en maakte het moeilijk om te plannen. Uiteindelijk werd het tapijt wel bezorgd, maar de communicatie was teleurstellend.

Hilal van Wieringen

Echt een prachtig vloerkleed va een uitstekende kwaliteit. Ook snel geleverd.

Lisanne de Wit

Na een eerdere teleurstelling met een online bestelling van een "Oosters tapijt", dat bij ontvangst een dun synthetisch kleed bleek dat constant verschuifte, besloot ik verder te zoeken. Ik had al... Na een eerdere teleurstelling met een online bestelling van een "Oosters tapijt", dat bij ontvangst een dun synthetisch kleed bleek dat constant verschuifte, besloot ik verder te zoeken. Ik had al kunnen weten dat het te mooi was om waar te zijn, gezien de lage prijs. Na veel gedoe kon ik het kleed eindelijk terugsturen. Daarna bezocht ik de showroom van Tapijtenkelim.nl en het verschil was dag en nacht! Ik kon duidelijk het onderscheid zien tussen een authentiek Oosters tapijt en een machinaal geproduceerde imitatie. Met groot enthousiasme koos ik een prachtig, echt tapijt uit. Enorm tevreden met mijn aankoop en de service bij Tapijtenkelim.nl!

RM Interieurs

TEVREDEN!

Kiki de Knegt

Het eerste dat ik bij Tapijtenkelim kocht was een Bidjar tapijt. Sympathieke verkoopster, voortdurend telefonisch beschikbaar. Ze informeerde me over vervoer en tijdstip van levering. Ik kreeg een... Het eerste dat ik bij Tapijtenkelim kocht was een Bidjar tapijt. Sympathieke verkoopster, voortdurend telefonisch beschikbaar. Ze informeerde me over vervoer en tijdstip van levering. Ik kreeg een mooi tapijt en uitstekende service voor mijn geld. Ik ben helemaal tevreden.

Linnea

Heel goed en snel 👍 👍 👍 👍 👍 👍

Frederike Blok

Het tapijt dat ik heb ontvangen, is van hoogwaardige kwaliteit en mooi. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Mehran Tehrani

Very high quality product. Thanks.

Nasi en Justine

Na een lange zoektocht langs verschillende winkels, kwamen we afgelopen zondag uiteindelijk terecht bij Tapijtenkelim te Bleiswijk. De sympathieke eigenaar had een prachtige selectie van Perzische... Na een lange zoektocht langs verschillende winkels, kwamen we afgelopen zondag uiteindelijk terecht bij Tapijtenkelim te Bleiswijk. De sympathieke eigenaar had een prachtige selectie van Perzische tapijten, maar één tapijt in het bijzonder stal onze harten. De service was uitstekend, en we konden ons droomtapijt meteen meenemen. We zijn ontzettend blij met onze aankoop en raden deze winkel van harte aan!