Janey van Boekel

Ik ben enorm tevreden met mijn nieuwe Perzisch tapijt van deze webshop! De kwaliteit is fantastisch, de levering was razendsnel.

Sharika

Pooya in de showroom was zeer deskundig bij het helpen van mij met het vinden van een Hamadan tapijt. Zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid maakten het proces van het kiezen van het tapijt veel... Pooya in de showroom was zeer deskundig bij het helpen van mij met het vinden van een Hamadan tapijt. Zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid maakten het proces van het kiezen van het tapijt veel gemakkelijker.

Martin

De website is erg fijn in gebruik en de producten worden veilig en netjes bezorgd.

Saman Mehrinejad

Snel en mooi.

Anna Jansen

Geweldige ervaring met deze online winkel! Prachtige Perzische tapijten en snelle levering. Een aanrader bedankt.

Jan de Vries

Wow, top webshop voor Perzische tapijten! Enorm veel keuze, supermakkelijke site om te gebruiken en de service is top. Mijn tapijt werd netjes verpakt en op tijd geleverd. Ga hier zeker vaker shoppen!

Serife van Breda

Ik wil graag mijn ervaring delen met de online bestelling die ik heb geplaatst. Helaas was er een kleine fout in de bestelling, maar het klantenserviceteam van de webshop heeft snel gereageerd en... Ik wil graag mijn ervaring delen met de online bestelling die ik heb geplaatst. Helaas was er een kleine fout in de bestelling, maar het klantenserviceteam van de webshop heeft snel gereageerd en het probleem opgelost. Hoewel er wat ongemak was, ben ik tevreden met de geboden oplossing.

Reactie Tapijtenkelim.nl:

Beste Serife,
Beste Serife,
We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat er een fout was in uw bestelling, maar we zijn blij dat we in staat waren om snel te reageren en het probleem naar tevredenheid op te lossen.
Uw feedback is uiterst waardevol voor ons, omdat het ons helpt onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Ons klantenserviceteam streeft ernaar om elke ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zelfs als er iets misgaat.
We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop en zullen er alles aan doen om u een vlekkeloze ervaring te bieden.
Met vriendelijke groeten,
Team Tapijtenkelim.nl

Nasima gulen

We zagen een mooi tapijt op de foto's en zo zag het kleed er precies uit. Heel fijn dat het zo snel is geleverd.

Angelica

Mooi Heriz tapijt. Geweldige kwaliteit Bedankt.