K.V.D

Het vaststellen van de prijs ging op basis van een faire en reële onderhandeling. Daarom hebben we direct een keuze gemaakt waar we tevreden mee zijn.

G. van Paassen

Dit vloerkleed is prachtig! Hoewel er zich eerst een probleem voordeed , werd dit uitstekend verholpen en liep de communicatie hierover soepel. Het probleem was gelukkig makkelijk op te lossen!

Rosan Oosterkamp

Na een gezellig, goed en compleet adviesgesprek heb ik gekozen voor een handgeknoopt vloerkleed met een prachtig ontwerp. Als het tapijt net zo zal worden als in het gesprek besproken, dan komt het... Na een gezellig, goed en compleet adviesgesprek heb ik gekozen voor een handgeknoopt vloerkleed met een prachtig ontwerp. Als het tapijt net zo zal worden als in het gesprek besproken, dan komt het helemaal goed.

Roan Slootweg

Prima vloerkleed en prettige dienstverlening

Vaessen

Het tapijt is prachtig. In eerste instantie ging er iets mis met de levering maar dat is helemaal in orde gekomen. De winkel hield ons goed op de hoogte en loste alles zonder problemen op.

Leonoor Gerrits

De showroom zit in een prachtig modern gebouw met daarin een erg indrukwekkende kunstcollectie. Alle stukken schetsen ieder een deel van de geschiedenis! We hebben enorm genoten van de prachtige... De showroom zit in een prachtig modern gebouw met daarin een erg indrukwekkende kunstcollectie. Alle stukken schetsen ieder een deel van de geschiedenis! We hebben enorm genoten van de prachtige Perzische tapijten die wij hebben mogen bewonderen, van zowel de oude beroemde als de minder bekende meesters. Het is overweldigend om te zien hoe de lichtinval met de tapijten speelt, de schaduwen en glinsteringen spatten van de tapijten af! De verkoper vertelt zo prachtig over de tapijten, waardoor je echt deelgenoot wordt van het verhaal dat de kunstenaar van het tapijt probeert te vertellen met zijn kunstwerk!

Hamid

Erg tevreden met het vloerkleed en de manier waarop deze is verstuurd.

Daniela van der Donk

Goede service en het tapijt is van hoge kwaliteit

Catherine Pluim

Met mijn ouders de showroom bezocht. Vriendelijke eigenaar die zijn producten en onze behoeftes snapt.

Hélène Hamming

Simpelweg prachtige producten. Werkelijk fantastisch. De visie achter de ontwikkeling en de samenstelling van (natuurlijke) materialen. Ik ben in de wolken. Daarvoor kom ik met plezier terug.