Zeer professioneel, van advies tot aan aflevering. Ik ben uitermate tevreden.
Jaouad Janmaat
Tijdens mijn aankoop was het tapijt nog in het buitenland. Het zou nog even duren voor het geleverd werd. Het was heel fijn dat ik in de tussentijd een mail kreeg met de stand van zaken.
Gulcen
Wij hadden onze bestelling gisteren al verwacht werd vanochtend bezorgd. wel mooi tapijt.
Shahrad
Kregen goede uitleg over de tapijten. Ze nemen alle tijd en je hebt ruime keuze. Ze geve ook goede adviezen en ijken wat goed past qua kleur en stijl.
Koos Borgman
Zojuist een tapijt gekocht, uitstekende toelichting gekregen. Men sloot aan bij onze wensen en ideeën. Tot op heden erg voldaan. Kijken uit naar een goede verwerking.
Dinja Kroon
Wat een snelle levering! Het tapijt is waanzinnig fijn, niet alleen om overheen te lopen maar ook om op te zitten. En, hij staat ook nog eens prachtig in ons interieur.
Yoeri van Meeteren
We hebben een mooi tapijt van Nain gekocht. We zijn uitstekend geholpen in de winkel. Men had alle tijd en gaf goed advies onder meer over de juiste kleuren.
A.K.
Mooi tapijt. Direct opgestuurd.
Marget
A.Ramezani
Snelle verzending en tapijt lijkt op de geschreven tekst van de verkoper. Erg tevreden mee.