Carolien Bevers

Het tapijt kwam ruimschoots binnen de afgesproken termijn. Later stelde ik nog een vraag over mijn tapijt en ik kreeg dezelfde dag nog een reactie!

Fabienne Hensen

Erg vlot verzonden

Anne Verhulst

Tapijtenkelim heeft ons twee tapijten geleverd. Het eerste was een prachtig tapijt met het patroon van  een tuin. De tweede was voor onze slaapkamer en kleiner. Beide vloerkleden zijn... Tapijtenkelim heeft ons twee tapijten geleverd. Het eerste was een prachtig tapijt met het patroon van  een tuin. De tweede was voor onze slaapkamer en kleiner. Beide vloerkleden zijn onderscheidend, van grote klasse en voor een betaalbare prijs. We krijgen grote waardering. De levering was perfect.

Wilco Lemmen

Wij hebben onze kleden bij Tapijtenkelim gekocht en zijn hier heel tevreden mee. Erg vriendelijk personeel dat graag in oplossingen denkt. Ook eventuele klachten over het gekochte product worden... Wij hebben onze kleden bij Tapijtenkelim gekocht en zijn hier heel tevreden mee. Erg vriendelijk personeel dat graag in oplossingen denkt. Ook eventuele klachten over het gekochte product worden zonder gedoe opgelost. We zijn heel tevreden.

Edo Wilbers

De beschrijving die bij het tapijt staat vermeld is ook precies wat je krijgt, wat erg fijn is. Verder is ook de levering erg snel en is het tapijt stevig verpakt.

Yuri Vos

Gisteren een vloerkleed gekocht voor mijn nieuwe huis. De verkoper gaf uitstekend advies. Hij nam hier uitvoerig de tijd voor.  Ik popel van ongeduld om het tapijt binnen te krijgen 😀.

P.

Vriendelijk personeel dat ons graag hielp.

Herman van Lieshout

Goede kwaliteit en goede service