Woutter Horst

Wij hebben even een rondje door de grote showroom gelopen, wat liggen er veel tapijten! De eigenaar was ontzettend vriendelijk en we vonden het heel fijn dat we meteen ons tapijt mee konden nemen.

van Gastel

Correcte, betrouwbare en snelle verkoper.

van 't Hul

Tapijt in goede staat aangekomen. De kleuren zijn nog beter dan op de foto en een snelle levering.

Mandy Straathof

Toen wij langskwamen werden we goed ontvangen in de showroom. Er was keuze genoeg, er was een ruim assortiment. Het personeel hielp ons op een prettige en deskundige manier en loste kleine problemen... Toen wij langskwamen werden we goed ontvangen in de showroom. Er was keuze genoeg, er was een ruim assortiment. Het personeel hielp ons op een prettige en deskundige manier en loste kleine problemen in gezamenlijk overleg goed op. De levering van het tapijt verliep later ook goed, waarna het tapijt nu mooi in ons nieuwe huis ligt.

Mohhamad

Snelle levering 2 dagen

Lissy Veerman

Ik snap niet zo goed hoe mensen een artikel kunnen beoordelen dat ze nog maar een paar uur bezitten? Ik heb mijn tapijt voor in de woonkamer namelijk 18 maanden geleden besteld, waardoor ik ook meer... Ik snap niet zo goed hoe mensen een artikel kunnen beoordelen dat ze nog maar een paar uur bezitten? Ik heb mijn tapijt voor in de woonkamer namelijk 18 maanden geleden besteld, waardoor ik ook meer over het product als zodanig kan vertellen. De verpakking en verzending hebben mijn verwachtingen al ver overtroffen, maar het tapijt zelf ziet er ook al veel beter uit dan ik had verwacht. De verwerking is zo goed, dat ik helemaal zin krijg om meer te bestellen. Ik ben een zeer tevreden klant en raad Tapijtenkelim zonder voorbehoud aan!

Theo van Rossem

We keken al enige tijd uit naar een authentiek Perzisch tapijt. Aankoop kwam er niet van met name door gebrek aan tijd. We gingen vandaag naar de winkel van Tapijtenkelim. Pijlsnel hielp de eigenaar... We keken al enige tijd uit naar een authentiek Perzisch tapijt. Aankoop kwam er niet van met name door gebrek aan tijd. We gingen vandaag naar de winkel van Tapijtenkelim. Pijlsnel hielp de eigenaar ons om een fraai kleed te vinden.  Hij kon duidelijk vertellen wat de keuzes waren en wat voor ons belangrijk was. Een aangename winkel met fraaie tapijten, Medewerkers zijn sympathiek en geven fantastische dienstverlening. En het mooiste; eindelijk hebben wij een Perzisch tapijt aangeschaft.

Wim Kreeft

De winkel mij prettig geholpen om een tapijt te kiezen. Sympathieke personeel.

Jildau

Bij binnenkomst kregen we lekkere koffie en werden goed geholpen. Onze wensen waren belangrijk voor de verkoper. Hij gaf ons een betrouwbare indruk.

H.J.M. Scheurwater

Hoewel er enkele problemen waren met de verzending, heeft de verkoper dit op een professionele manier goed opgelost. Hij was erg beleefd en meedenkend.