Vlotte verzending en is hetzelfde als op de afbeelding!
Doortje Pepping
Wij hadden deze week een bijzonder prettige ontmoeting met de eigenaar. We hadden goed voor ogen wat we wilden maar hij toonde ons nog veel meer mogelijkheden en had uitvoerig de tijd voor ons....Wij hadden deze week een bijzonder prettige ontmoeting met de eigenaar. We hadden goed voor ogen wat we wilden maar hij toonde ons nog veel meer mogelijkheden en had uitvoerig de tijd voor ons. Uiteindelijk waren we erg gelukkig met de keus die we gemaakt hebben.
Kim Ponsen
Het tapijt voldoet aan de verwachtingen, zoals omschreven in de advertentie verkeert hij in goede staat. De verzending en communicatie verliepen beide vlot en soepel.
Clazina Lok
Keurig geholpen en goed advies gekregen.
Rebekka Braun
De ontvangst bij tapijtenkelim in Bleiswijk was hartelijk. We kregen koffie en mochten eerst wat rondneuzen voordat een verkoper met ons in gesprek zou gaan. We kregen alle gelegenheid om een tapijt...De ontvangst bij tapijtenkelim in Bleiswijk was hartelijk. We kregen koffie en mochten eerst wat rondneuzen voordat een verkoper met ons in gesprek zou gaan. We kregen alle gelegenheid om een tapijt uit te zoeken. De verkoper hielp ons prima met zijn visie en jarenlange ervaring. Het kiezen voor materialen en afkomst van het tapijt werd feilloos afgestemd op onze smaak en financiële mogelijkheden.
Teuntje en Rik Vonk
De showroom is werkelijk prachtig! We zijn heel fijn geholpen door een vriendelijke medewerker, die alle tijd voor ons nam en alle mogelijkheden rustig met ons doornam. Wij voelden ons echt gehoord...De showroom is werkelijk prachtig! We zijn heel fijn geholpen door een vriendelijke medewerker, die alle tijd voor ons nam en alle mogelijkheden rustig met ons doornam. Wij voelden ons echt gehoord en er werd met onze wensen meegedacht. Ze importeren alle tapijten zelf naar Nederland en de voorraad is heel ruim. Als je op zoek bent naar een authentiek tapijt, dan is dit hét adres. We zijn ontzettend blij met het tapijt dat wij gekocht hebben, nu moeten we alleen nog eventjes geduld hebben tot het bij ons thuis is. Onze complimenten!
R.Teunissen
Geweldige dienstverlening. Wat wij wilden werd goed omgezet in datgene wat ze ons aanboden. Andere winkels voor Oosterse tapijten die we hebben bezocht konden niet tippen aan de service die we...Geweldige dienstverlening. Wat wij wilden werd goed omgezet in datgene wat ze ons aanboden. Andere winkels voor Oosterse tapijten die we hebben bezocht konden niet tippen aan de service die we kregen van Tapijtenkelim.nl
Souad Liebregts
Ik ben erg blij met mijn nieuwe vloerkleed en de goede service.
D. Blom
Prachtig tapijt, goede kwaliteit, heel blij mee!
Van der Hoeven
Prachtig tapijt. Zowel qua ontwerp als de kleuren. Live nog beter dan op de foto’s