Tapijt is er mooi en komt overeen me de algehele beschrijving
Fadime Breukers
Vriendelijk en gastvrij ontvangen bij tapijtenkelim in Bleisweik. De schitterende voorraad bewonderd en daarna onze wensen op tafel gelegd. We zijn erg blij met de attente verkoper.
Milton
Erg prettig geholpen door tapijtenkelim. Goede verkoper die meedenkt zonder opdringerig te doen. Alles werd perfect geregeld. Telefonisch contact was goed en alle afspraken zijn nagekomen. Zeker een...Erg prettig geholpen door tapijtenkelim. Goede verkoper die meedenkt zonder opdringerig te doen. Alles werd perfect geregeld. Telefonisch contact was goed en alle afspraken zijn nagekomen. Zeker een aanrader!
Angie en Ingmar Eggen
Heel wat tapijten winkels bezocht, maar nooit echt kunnen slagen. Afgelopen zaterdagmiddag in de auto gestapt en naar de showroom van tapijtenkelim gereden. We zijn er een lange periode gebleven....Heel wat tapijten winkels bezocht, maar nooit echt kunnen slagen. Afgelopen zaterdagmiddag in de auto gestapt en naar de showroom van tapijtenkelim gereden. We zijn er een lange periode gebleven. Erg blij met het mooie originele Perzische tapijt. Goed geholpen door Pooya en Tamara. Ze nemen de tijd en geven je constant nuttige tips. Uiteindelijk luxe tapijt gekocht.
Florentina
Gezocht naar een origineel Perzisch tapijt. Goed geholpen en een goed gesprek gehad. Het prijsbod was niet mogelijk, maar we kregen goede service en uiteindelijk overgaan tot levering. Het was niet...Gezocht naar een origineel Perzisch tapijt. Goed geholpen en een goed gesprek gehad. Het prijsbod was niet mogelijk, maar we kregen goede service en uiteindelijk overgaan tot levering. Het was niet nodig om verder te kijken. Prima service en snel geleverd.
Siebe den Haan
Echt een prachtig tapijt. Goed verpakt en in zeer goede staat aangekomen. Snel bezorgd en over het algemeen erg tevreden. Dankjewel!
Serdar Emmen
Mooi vloerkleed dat snel is geleverd met goede verpakking.
Rico Boumans
Mooi en snel verzonden. Dank!
Martinus Velthuis
Tapijt is snel verzonden en het vloerkleed kwam overeen me de beschrijving. Zeker aan te raden!