Wieneke v.d. Oord

Mooi oud Heriz tapijt gekocht. In goede conditie en snel bezorgd

A.van Houten

We zijn erg blij dat we eerst het tapijt in huis konden krijgen. Daardoor konden we het materiaal goed zien. Nu zijn we erg blij met ons zachte vloerkleed

Nicole

Prachtige tapijten, deskundig advies, hartelijke ontvangst en bovendien - mooie verhalen.
Wij genieten alweer een paar weken van onze tapijten. Online uitgezocht en in de showroom ‘live’ bekeken om de kleur goed te kunnen beoordelen. Met als resultaat dat we niet met één, maar met twee tapijten huiswaarts keerden. Blij mee!

Rowan

Verzending kwam later aan dan aangegeven maar over het algemeen zeer tevreden.

Marinvan der Zande

Vriendelijke verkoopster. Blij met de service.

Mevr. Looman

Prima ervaring

Mohammad Esmaili

Tapijt ziet eruit zoals verwacht. Ook correct geleverd

Leonard en Antia van der Waal

Goed ontvangen in de prachtige showroom. We gaven onze wensen aan en er werd goed geluisterd. Ook werd er met ons meegedacht. Tapijt op een aangename manier kunnen uitkiezen. Uiteindelijk erg blij... Goed ontvangen in de prachtige showroom. We gaven onze wensen aan en er werd goed geluisterd. Ook werd er met ons meegedacht. Tapijt op een aangename manier kunnen uitkiezen. Uiteindelijk erg blij mee.

Jane Groen

Snel geleverd en perfect verpakt. Tapijt in goede staat.

Stein

Echt mooi tapijt. Voorzien van perfecte kleuren en mooie objecten en vogels. De prijs is ook eerlijk en alles was snel verzonden.