J. van Dijk

Zeer klantgerichte en vakkundige service. Er worden geen verkeerde verwachtingen gewekt, maar Tapijtenreiniging gaat ervoor om het best mogelijke resultaat te behalen. Daardoor is mijn bankstel is... Zeer klantgerichte en vakkundige service. Er worden geen verkeerde verwachtingen gewekt, maar Tapijtenreiniging gaat ervoor om het best mogelijke resultaat te behalen. Daardoor is mijn bankstel is weer stralend schoon en ik superblij. Goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Reactie Tapijtenreiniging:

Daar worden we blij van. Dank voor uw leuke reactie, fijn dat uw bank weer stralend schoon is.

nvt

Tapijt goed schoon teruggekomen

Reactie Tapijtenreiniging:

Dank voor uw review, beoordeling.

Diana muit

Aardige meneer die netjes te werk gaat. Bank ziet er weer als nieuw uit.

Reactie Tapijtenreiniging:

Kijk daar doen we het voor. Fijn dat u tevreden bent over het reinigen van uw bank. Dank voor uw reactie.

De vlek is er niet uit en bovendien is er een kring achter gebleven op een groter
Stuk tapijt. survice was wel vriendelijk maar toch zonde van mijn geld

Reactie Tapijtenreiniging:

Wij hebben aangegeven dat wij niet kunnen garanderen dat vlekken eruit gaan. U heeft zelf met chemische middelen de vlek geprobeerd te verwijderen wat een nog lelijkere vlek gaf. Wij kunnen het... Wij hebben aangegeven dat wij niet kunnen garanderen dat vlekken eruit gaan. U heeft zelf met chemische middelen de vlek geprobeerd te verwijderen wat een nog lelijkere vlek gaf. Wij kunnen het proberen gaven wij aan daar ging u mee akkoord.

Op tijd aanwezig, bankstel goed schoongemaakt

Reactie Tapijtenreiniging:

Dank voor uw beoordeling.

Gewoon goed

Dank u!

Leuke, spontane contactpersoon. Bank is zo goed als nieuw!

Reactie Tapijtenreiniging:

Dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de bank laten reinigen.

N.Bal

Zeer klantvriendelijk komt afspraken netjes na.
tevreden klant die zo nodig terug komt.

Reactie Tapijtenreiniging:

Fijn dat u tevreden bent over onze diensten. Dank voor uw beoordeling.

Professionele werkhouding en contact. Goede service

Reactie Tapijtenreiniging:

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles naar wens was.

Groeneveld

Met grote bevlogenheid zijn onze eetkamer stoelen gereinigd door Rien. Alle stoelen zijn nauwkeurig bestudeerd op eventuele vlekjes. Op enkele kleine plekjes na zijn de stoelen weer helemaal netjes.... Met grote bevlogenheid zijn onze eetkamer stoelen gereinigd door Rien. Alle stoelen zijn nauwkeurig bestudeerd op eventuele vlekjes. Op enkele kleine plekjes na zijn de stoelen weer helemaal netjes. We zijn er blij mee!

Reactie Tapijtenreiniging:

Fijn dat u tevreden bent over het reinigen van uw eetkamerstoelen. Bedankt voor uw beoordeling.