Von Poll Real Estate Den Haag BV

Goed, professioneel en vriendelijk!

Denkt mee !

Richard

Goede prijs/kwaliteitverhouding, gevonden via internet. Handig dat de prijs via de website kon worden berekend. Showroom ligt wel op een wat vreemde plek. Mannen die de trap kwamen bekleden waren... Goede prijs/kwaliteitverhouding, gevonden via internet. Handig dat de prijs via de website kon worden berekend. Showroom ligt wel op een wat vreemde plek. Mannen die de trap kwamen bekleden waren keurig en gingen netjes te werk, erg fijn! Ook werd het gestofzuigd achtergelaten, top. Wel trok een van de mannen de trapleuning uit de muur, per ongeluk natuurlijk, maar hierdoor zit ik wel met etra kosten om de nieuwe spachtelputz weer te laten herstellen. Misschien kunnen jullie hierin tegemoet komen.

Goede prijs/kwaliteit
Nette stoffeerders

Fam. Rebergen

Prima aankoopbegeleiding w.o. tips voor schoonmaken van- en voorbereiden van de trap. Makkelijke en gebruiksvriendelijke site waardoor tapijt en kosten snel, duidelijk en zonder voorwaarden... Prima aankoopbegeleiding w.o. tips voor schoonmaken van- en voorbereiden van de trap. Makkelijke en gebruiksvriendelijke site waardoor tapijt en kosten snel, duidelijk en zonder voorwaarden inzichtelijk is. Wij zijn zeer tevreden, ook vwb prijs, kwaliteit en service.

Snel duidelijk, gunstige prijzen. (We hebben prijsvergelijkingen gedaan).

Tapijtnodig

Zeer positief

Contact levering

PVCVloerNodig heeft zeer net werk afgeleverd. Een prachtige vloer. Heel prettig in de afstemming en een nette werkwijze.

Communicatie, kwaliteit van leggen en materiaal.

Heel goed.

Hard gewerkt, zeer beleefd, en heel netjes afgewerkt!

Elly Mulder

Via internet op zoek naar vloerbedekking en ik kwam bij dit bedrijf uit. Veel positieve reviews, enigszins argwanend, maar ik voeg mijn positieve review hier graag aan toe. Zeer tevreden en blij met... Via internet op zoek naar vloerbedekking en ik kwam bij dit bedrijf uit. Veel positieve reviews, enigszins argwanend, maar ik voeg mijn positieve review hier graag aan toe. Zeer tevreden en blij met de stoffering van 2 trappen, slaapkamers en overloop.

Van A tot Z is alles goed geregeld: duidelijke website, meetservice, overzichtelijke offerte, prima prijs, duidelijke afspraken, vriendelijke en vakkundige stoffeerders.

Het tapijt wat ik had besteld bij dit bedrijf werd al na enkele weken ingepland om te leggen.

Vakkundig, vriendelijk en alles vlot geregeld.

Wendy

Uitstekend

Komen afspraken na, werken snel en netjes. Zeer vriendelijke heren.

Zeer goed

Goed advies en goede kwaliteit, duidelijke communicatie en tapijt is goed en snel gelegd