Eric

Niets op aan te merken. Netjes dus.

Prima tapijtleggers. Flexibel.

Beste Erik,
Team TapijtNodig.nl

Y

Ik heb mijn trap en slaapkamer laten stofferen bij Tapijtnodig.nl

De reactie snelheid en de ervaring, als ik een vraag had werd er meteen antwoord gegeven en duidelijk uitgelegd wat er werd bedoelt

Beste Yolde,
Team TapijtNodig.nl

Martijn

Erg positief contact met Melvin van TapijtNodig. Afspraak was snelgemaakt en tapijt vakkundig gelegd.

Duidelijke communicatie.
Goed en snel leggen van tapijt.

Beste Martijn,
Melvin

fam Kluwer

Hele goede ervaring met TapijtNodig! Wij zijn bij meerdere winkels geweest. TapijtNodig had de beste prijs en kwaliteit. Bij de Kwantum waren de tapijten van minder kwaliteit dan we wilden voor onze... Hele goede ervaring met TapijtNodig! Wij zijn bij meerdere winkels geweest. TapijtNodig had de beste prijs en kwaliteit. Bij de Kwantum waren de tapijten van minder kwaliteit dan we wilden voor onze twee trappen. Ook bij CarpetRight- veel minder keuze en bijna een duizend euro duurder dan bij TapijtNodig, voor een tapijt van minder kwaliteit! We gingen naar de showroom van TapijtNodig, daar heeft de man alles, werkelijk alles, aan ons laten zien, wat heel fijn was. Een mooie prijs gegeven. Daarna kwamen Hans en Yourik alles bij ons deskundig leggen. Het was echt een werk, waren ze de hele dag hard aan het werk. Resultaat - absoluut prachtig, voor een hele mooie prijs. Wij zijn er erg blij mee.

Veel keuze, deskundig advies, aardige mensen, mooi gelegd. Kwaliteit tapijten plus top prijzen.

Roos

Geweldige ervaring bij TapijtNodig.nl! Online vinyl betonlook vloer besteld en de vloer ziet er nóg beter uit dan op de foto's. Ik ben enorm tevreden en ik zou iedereen aanraden om bij... Geweldige ervaring bij TapijtNodig.nl! Online vinyl betonlook vloer besteld en de vloer ziet er nóg beter uit dan op de foto's. Ik ben enorm tevreden en ik zou iedereen aanraden om bij TapijtNodig.nl te bestellen!

Hoge kwaliteit, perfecte service en snelle & kwalitatieve levering! Ik was blij dat de vloer zo snel gelegd kon worden. Ik had eerst voor een kleine kamer besteld, later heb ik gevraagd of mijn hele... Hoge kwaliteit, perfecte service en snelle & kwalitatieve levering! Ik was blij dat de vloer zo snel gelegd kon worden. Ik had eerst voor een kleine kamer besteld, later heb ik gevraagd of mijn hele huis gelegd kon worden omdat ik het zo mooi vond. TapijtNodig.nl was zo flexibel dat ze in een korte periode in mijn hele huis opnieuw een vloer hebben gelegd! Geweldig toch?

Judith IJselendoorn

Service en prijsgericht - snelle duidelijke reactie

Klantgericht - goed advies - zeer veel keuze. Geen grote showroom, waardoor de prijzen aantrekkelijk blijven.
keurige medewerkers.

J. Strijker

Prima firma! Goede communicatie en een goede kwaliteit!

Zeer goed in de communicatie! Snelle reactie!

Ondanks drukte heeft men ons toch weten in te plannen precies voordat de piano zou worden geleverd. Deze staat nu dan ook op de prachtig gelegde nieuwe vloerbedekking.

Hulpvaardig en vriendelijk.

Prettige en snelle communicatie, ruime collectie, vakkundig advies en mooi resultaat.

Fijn dat ze actief mee dachten en goed onderbouwd advies gaven. Communicatie verliep soepel en snel.

We hebben een positieve ervaring met TapijtNodig.nl, het tapijt op de trappen is netjes en vakkundig gelegd. We zijn er erg blij mee!

Makkelijke communicatie met het bedrijf bij vragen, er werd over het algemeen vlot gereageerd. Het was erg prettig dat we op de site makkelijk konden zien wat de totale kosten zouden zijn van het... Makkelijke communicatie met het bedrijf bij vragen, er werd over het algemeen vlot gereageerd. Het was erg prettig dat we op de site makkelijk konden zien wat de totale kosten zouden zijn van het stofferen van onze trappen, heel overzichtelijk en duidelijk.