Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?
Michiel
Super!
Duidelijke uitleg, goed overzicht op je eigen pagina. En lekkere wijnen. Zo blijf je niet "hangen"in een vast wijntje. Zo leer je andere wijnen kennen. TOP!
Sandra Van der Graaf
Mooie wijnen, goede variatie
Bart
Goede kwaliteits wijnen en verrasende wijnen keer op keer
ingrid van elk
Reageren snel op mails...zijn zeer klantvriendelijk en de box ziet er echt geweldig uit...echt een kadootje!!!
Helena
Afgelopen maand voor het eerst een Taste Club box besteld, en ik ben erg tevreden! De wijnen sluiten echt aan op mijn smaakprofiel! Bij elke wijn uit de box zit een mooi kaartje met...Afgelopen maand voor het eerst een Taste Club box besteld, en ik ben erg tevreden! De wijnen sluiten echt aan op mijn smaakprofiel! Bij elke wijn uit de box zit een mooi kaartje met informatie over de wijn/wijnboer/land etc waardoor je er ook nog wat van leert. Ik ben nu al benieuwd naar de volgende box :D
Maurits
Erg goed! Mooie wijnen mooi aangeboden
Mathijs
Vond het jammer dat ik bij het bestellen aangaf, dat ik hem zaterdag wou ontvangen en niet bij de buren bezocht mocht worden. Hij kwam uiteindelijk op donderdag bij de buren.. voor de rest is het...Vond het jammer dat ik bij het bestellen aangaf, dat ik hem zaterdag wou ontvangen en niet bij de buren bezocht mocht worden. Hij kwam uiteindelijk op donderdag bij de buren.. voor de rest is het echt perfect!
Positief
1e box top, meteen aangeraden bij anderen (die zijn ook begonnen)