Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?

Lisa

Ik heb een zeer goede ervaring met de Taste Club, je kan zelf de bezorgtijd kiezen en de wijnen zijn nog lekker ook! Ook de prijs vind ik zeer redelijk voor goede flessen wijn!

Edwin

Leuke benadering en match tussen taste profile en wijnen is erg goed. De frequentie van de boxen is wellicht teveel voor mij. Dat kan worden opgelost door dit optioneel te houden en daamee zelf de... Leuke benadering en match tussen taste profile en wijnen is erg goed. De frequentie van de boxen is wellicht teveel voor mij. Dat kan worden opgelost door dit optioneel te houden en daamee zelf de frequentie te bepalen.

Maarten-Jan Meyer zu Schlochtern

Goed, heb de wijnen alleen nog niet geproefd.

Jöran

Leuke wijnclub met originele keuzes van verschillende wijnen en herkomst.

1 box pas gehad. Maar zag er mooi uit. Zin om te proeven!

Hellen

De eerste box werd precies zoals afgesproken geleverd en de wijnen die erin zaten waren allemaal lekker!!

Wat een feestje!

Christa

Erg leuk om weer eens iets anders te proberen! Niet iedere wijn is een instant hit, maar ik heb wel ontdekt dat chardonnay niet altijd hetzelfde smaakt en ook heel zacht en lekker kan zijn ipv dat... Erg leuk om weer eens iets anders te proberen! Niet iedere wijn is een instant hit, maar ik heb wel ontdekt dat chardonnay niet altijd hetzelfde smaakt en ook heel zacht en lekker kan zijn ipv dat het altijd zurige frisse wijn is. De box zag er mooi uit en de kaartjes met info en ruimte voor notities vind ik echt geweldig. Ik zou dit ook doen bij bestellingen die via Grapedistrict worden gedaan! Ik ga de box zeker nog een keertje laten komen, maar drink niet zo vaak wijn dat ik nu al toe ben aan een nieuwe box. 1x per 2 maanden ga ik het denk ik doen :)

Gijsbert Groen

Vanaf de dag dat ik de smaaktest deed tot ontvangst 1e box ben ik absoluut fan. De test is simpel maar zo doeltreffend. De wijnen in de box zijn stuk voor stuk heerlijk en passen perfect bij mijn... Vanaf de dag dat ik de smaaktest deed tot ontvangst 1e box ben ik absoluut fan. De test is simpel maar zo doeltreffend. De wijnen in de box zijn stuk voor stuk heerlijk en passen perfect bij mijn smaaktest. Het is ook zo makkelijk om van rood naar wit of combi te switchen. Taste Club is echt een aanrader.

Angela Herenda

First box arrived a few days ago, and so far so good! All three wines were amazing