Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?

Rianne

Wij maken nog maar 2 maanden gebruik van taste club. Wij zijn tot nu toe erg tevreden. Er werd ook geluisterd naar de reviews die we over de eerste box hadden gegeven.

Uitstekende service, mooie, gevarieerde en verrassende box die overeenkomt met smaakprofiel.

Ed van Velzen

Heel goed , wijn is prima en naar mijn smaak.

Marleen

Ik heb de wijnen zeer snel ontvangen. De uitstraling van de doos en de verpakking vind ik erg mooi en luxueus. De bijgevoegde informatiekaarten zijn een leuke touch, zo kun je echt uitkiezen wanneer... Ik heb de wijnen zeer snel ontvangen. De uitstraling van de doos en de verpakking vind ik erg mooi en luxueus. De bijgevoegde informatiekaarten zijn een leuke touch, zo kun je echt uitkiezen wanneer je welke wijn wilt drinken! 1 van de informatiekaarten ontbrak, maar deze is snel nagezonden door taste club. Je kunt makkelijk terecht met vragen en deze worden ook snel beantwoord.

André Vermaas

Nog maar 1 zending ontvangen en dat verliep prima/

Elise Burgers

Snelle levering, het zit mooi verpakt en een heerlijke keuze uit de wijnen die voor mij zijn geselecteerd!

Taste club voldoet aan mijn verwachtingen, het is altijd weer een feestje om de box te ontvangen en de wijnen te proberen!

Giorgino

Heerlijke wijnen met zeer uitgebreide beschrijvingen