Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?
Goed. Heb tot nu toe een wij geproefd, die vond ik op zich lekker maar niet heel speciaal.
Leuke en vriendelijke en klantvriendelijke benadering. Creatief concept en wordt leuk gebracht. Ik heb echter wel twijvels of de uitkomst van de smaaktest overeenkomt met de echte smaak/voorkeuren....Leuke en vriendelijke en klantvriendelijke benadering. Creatief concept en wordt leuk gebracht. Ik heb echter wel twijvels of de uitkomst van de smaaktest overeenkomt met de echte smaak/voorkeuren. Dit zal in de beooordeling van de wijnen die ik krijg tot uiting komen
Missuz Beard
Ik heb inmiddels mijn 2e box ontvangen met wederom heerlijke wijnen. Een wijn had kurk en werd na mijn melding hierover meteen vervangen door een nieuwe. Goede en snelle service. Ik ben fan :-)
Chico Denhoorn
Eerste box pas ontvangen. Alles zag er goed uit, de eerste flessen smaakten ook prima :)
Ellen
Leuke verpakking, leuke kaartjes met uitleg erbij en bovenal goede wijnen
Bart Kemperman
Komt afspraken na, makkelijk in gebruik. Leuk opgezet en inspirerende wijnen!
Het was de eerste keer. En was prima.
Maura Ooyevaar
Goed, leuk zou graag meet informatie hebben over wijn spijs combinaties. De verdere achtergrond over de wijnen zijn perfect.
Suzanne van der Harst
Wauw, eerste keer besteld maar zeker voor herhaling vatbaar!