Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?
Pim
Voorlopig prima
Eerste ervaring is erg goed!
Uitstekend
Heel leuk concept! Wordt snel geleverd in een hele mooie doos. Ik heb helaas nog niet echt de tijd gehad om de wijnen te proberen en reviewen, maar heb al wel tegen minstens 20 mensen erover...Heel leuk concept! Wordt snel geleverd in een hele mooie doos. Ik heb helaas nog niet echt de tijd gehad om de wijnen te proberen en reviewen, maar heb al wel tegen minstens 20 mensen erover verteld en ik geloof dat 2 vriendinnen ook lid zijn geworden / gaan worden.
Prima. Speciaal en mooi verpakt alsof je jezelf een kadootje geeft
Pas 1 doos gehad maar het is een erg leuk en handig concept, altijd lekkere wijn in huis!
Bart
Super leuk! Echt een cadeautje elke maand. Wat ik er jammer aan vind is dat het onduidelijk is wat er met de revieuws gebeurt. Krijt iedereen gewoon dezelfde box of wordt er echt verschil gemaakt...Super leuk! Echt een cadeautje elke maand. Wat ik er jammer aan vind is dat het onduidelijk is wat er met de revieuws gebeurt. Krijt iedereen gewoon dezelfde box of wordt er echt verschil gemaakt n.a.v. je revieuws. Dat lijkt volgens de marketing zo maar blijkt niet echt ergens uit.
Rolf Teekens
Leuk concept! ben erg nieuwsgierig hoe ze mijn smaak nog beter leren kennen en hier nog mooiere wijnen tegenover zetten.
barteld
Niet alle wijn is lekker op basis van de initiele intake. Kan dat beter?
Reinier
Prima, maak de uitlegkaarten digitaal bij de review site en het is helemaal top.