Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?

Richard

Mooi samengesteld wijnpakket met leuke een duidelijke uitleg per wijn. Zeker aan te raden !

Maria

Taste club box cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Ik heb de keuze gemaakt voor rode en witte wijnen.
Mooi verzorgd pakket ontvangen, met complete informatie over de ontvangen wijn.
...
Mooi verzorgd pakket ontvangen, met complete informatie over de ontvangen wijn.
Verrassing wordt vergroot doordat elke fles wijn ook nog in een mooi vloeipapiertje is verpakt!

Wim Vermeulen

Snelle service, mooie presentatie.

Willem Busch

Verassend! Ben benieuwd naar de 2e zending

Michiel Pot

Het opstellen van smaak profielen voor dranken is een oude en beproefde methode. De Taste Club snapt deze aanpak zeer goed en komt met verrassende wijnen die het proberen meer dan waard zijn. Over... Het opstellen van smaak profielen voor dranken is een oude en beproefde methode. De Taste Club snapt deze aanpak zeer goed en komt met verrassende wijnen die het proberen meer dan waard zijn. Over het algemeen weet ik heel goed wat ik lekker vind maar door de proefpakketten te bestellen verruim ik mijn pallet aan smaken en is het elke keer weer een verrassing of ik iets nieuws ontdek. En het gemak en de stijl van de levering maakt het concept helemaal af!

Fabian Krougman

Tot nu toe zeer positief. Al twee familieleden gewezen op de site

Arie

Allemaal duidelijk, strak en servicegericht georganiseerd. De wijnen zijn niet standaard en serieus goed van kwaliteit. Ook de flexibiliteit om de samenstelling te kunnen aanpassen vind ik... Allemaal duidelijk, strak en servicegericht georganiseerd. De wijnen zijn niet standaard en serieus goed van kwaliteit. Ook de flexibiliteit om de samenstelling te kunnen aanpassen vind ik persoonlijk buitengewoon prettig.

Karin

Bedankt! Jullie zijn geweldig!

Danielle

Service en advies is top. Helaas heb ik de proefdoos, die ik blind wil gaan proeven nog niet geopend. Maar dat gaat er zeker van komen. Ik ben benieuwd.