Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?
Heel goed! (wellicht nog een vraag over de kwaliteit vd wijn opnemen id vragenlijst? ;-) )
Ricardo
De box ziet er professioneel uit en de kaarten erbij is erg handig.
Wel...Leuk concept. Op deze manier proberen we wijnen die we normaal niet in de winkel zouden kopen.
De box ziet er professioneel uit en de kaarten erbij is erg handig.
Wel vind ik dat de (mobiele) site nog beter ontwikkeld moet worden.
Ik heb pas 1 box gekocht, waarvan twee wijnen gedronken. Het is echt een leuke box om uit te pakken. De wijnen bevallen tot nu toe goed. Er zat een verkeerde wijn in de box, maar na een berichtje...Ik heb pas 1 box gekocht, waarvan twee wijnen gedronken. Het is echt een leuke box om uit te pakken. De wijnen bevallen tot nu toe goed. Er zat een verkeerde wijn in de box, maar na een berichtje via de site had ik de goede wijn een dag later ook! Zal in de toekomst zeker nog wel een box bij jullie bestellen.
M van den Hombergh
Heel goed. Ontzettend leuk op deze manier wijnen te leren kennen en door de smaaktest zijn ze 99% van de tijd lekker ! Een aanrader. Mijn wijnsmaak en is er breder door geworden en kennis door de...Heel goed. Ontzettend leuk op deze manier wijnen te leren kennen en door de smaaktest zijn ze 99% van de tijd lekker ! Een aanrader. Mijn wijnsmaak en is er breder door geworden en kennis door de kaartjes groter; leuk!
Sebastian Clijsen
Het leuke aan de Taste Club is dat elke box weer vol verassingen zit, soms wijnen die je nooit zelf uit zou kiezen maar je uiteindelijk toch heel erg kunnen verbazen.
Robert van der Spek
Hoewel we erg van een stevige rode wijn houden ( bijvoorbeeld een Spaanse reserva), komt dit weinig/niet voor. Hierdoor kunnen we dit type ook niet positief beoordelen, waardoor hij niet terug komt...Hoewel we erg van een stevige rode wijn houden ( bijvoorbeeld een Spaanse reserva), komt dit weinig/niet voor. Hierdoor kunnen we dit type ook niet positief beoordelen, waardoor hij niet terug komt in de box.
Ron Kauwen
Goed, zou het alleen prettig vinden als jullie afwisselen met rosé, nu is de keuze beperkt tussen wit en rood.
De kaarten geven een goed beeld van de wijn. Komt goed over als verstand van zaken.
Heerlijke wijnen, die ons op nieuwe ideeën brengen! Klasse!