Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?

Marloes Veerkamp

Elke maand is het weer een alsof je een cadeautje krijgt. En elke maand leer je ook weer meer bij over wijn en ontwikkel je je smaak. Je proeft dingen die je anders misschien niet zou proeven en dit... Elke maand is het weer een alsof je een cadeautje krijgt. En elke maand leer je ook weer meer bij over wijn en ontwikkel je je smaak. Je proeft dingen die je anders misschien niet zou proeven en dit verbreedt je wereld. Aanrader voor iedere wijnliefhebber. Van beginner tot geoefende proever.

Aart Nolen

Prima, de wijn is goed, de verpakking kan millieuvriendelijker , de papiertjes om de wijn mogen er af als ook de eveloppe, de beschrijving kan ook digitaal. Het verzenden zou ook tegen een korting... Prima, de wijn is goed, de verpakking kan millieuvriendelijker , de papiertjes om de wijn mogen er af als ook de eveloppe, de beschrijving kan ook digitaal. Het verzenden zou ook tegen een korting op de prijs kunnen naar een van jullie winkels. Dan kom ik daar ooo weer eens en wie weet wat dat weer oplevert?

Tom

Enigste minpuntje is dat ik per maand kan uitstellen inplaats van een langere periode.

Rik

Perfecte service. Heerlijke wijnen!

Lars Spruijt

Goed, iedere maand is het weer een cadeautje.

Super leuk en mooie/bijzondere wijnen!

Ik ben zeer tevreden over Taste Club. De wijnen worden in een mooie box geleverd. Daarnaast zijn de geleverde wijnen goed beoordeeld.

Ik kreeg een box cadeau voor mijn verjaardag. Ik vond het ontzettend leuk om mijn selectie op internet te ontdekken en voor de eerste keer de box met verschillende wijnen te ontvangen, echt een... Ik kreeg een box cadeau voor mijn verjaardag. Ik vond het ontzettend leuk om mijn selectie op internet te ontdekken en voor de eerste keer de box met verschillende wijnen te ontvangen, echt een feestje! De wijnen zitten mooi verpakt en zijn voorzien van mooie informatieve kaartjes om. Je krijgt direct zin om alles te proeven, dus ben ik meteen momenten gaan bedenken om lekker te koken en de wijnen te proeven.

Maria

Erg leuke manier om verschillende wijnen te proberen en je smaak te verfijnen! De infokaarten maken het helemaal af! Ik moet nog gaan ervaren of de volgende box inderdaad meer afgestemd is op mijn... Erg leuke manier om verschillende wijnen te proberen en je smaak te verfijnen! De infokaarten maken het helemaal af! Ik moet nog gaan ervaren of de volgende box inderdaad meer afgestemd is op mijn reviews maar ik kijk hier alweer enorm naar uit!

Zeer goed! De verpakking, beschrijving van de wijnen - alles ziet er zeer goed verzorgd uit. De wijnen spreken ons aan (zonder dat we ze nog geproefd hebben), en lijkt een goede balans tussen... Zeer goed! De verpakking, beschrijving van de wijnen - alles ziet er zeer goed verzorgd uit. De wijnen spreken ons aan (zonder dat we ze nog geproefd hebben), en lijkt een goede balans tussen 'verrassende keuze' en 'zeker weten goed'. We hebben de wijnen nog niet geproefd, maar hebben alle vertrouwen dat we dan deze wijnen gaan genieten.

Enige opmerking/vraag die ik heb: ik zou graag meer flexibel zijn in de frequentie. Ik zou graag eens per 2 maanden een doos wijn ontvangen ipv iedere maand. Dat kan ik natuurlijk voor elkaar krijgen door mijn account te pauzeren en weer aan te zetten; maar ik zou dat graag als standaard optie zien. Is dat mogelijk?