Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?
Janneke
Dit was pas de eerste box, maar wij vonden het heel erg leuk. Doos ziet er goed uit, uitleg over de wijnen was goed. Wijnen die we tot nu toe zelf geproefd hebben zijn ook lekker
Robin
De eerste ervaring is goed en vooral leuk! De flessen zijn mooi verpakt wat een mooie uitstraling geeft. Daarnaast zijn de kaartjes met informatie over de wijnen een leuke toevoeging. Ideaal als je...De eerste ervaring is goed en vooral leuk! De flessen zijn mooi verpakt wat een mooie uitstraling geeft. Daarnaast zijn de kaartjes met informatie over de wijnen een leuke toevoeging. Ideaal als je niet (meer) weet wat voor wijn je wil bestellen.
De wijnen zijn heerlijk! Leuk om eens wat andere wijnstreken te leren kennen en fijn dat het gewoon wordt bezorgd.
Het hele concept een aangename verrassing
Pieter
De probeer-box besteld. en die is me erg goed bevallen.. Wanneer ik beetje aan het einde kom van de box ga ik me zeker abboneren. Wijnen bevielen erg goed en was makkelijk te regelen via de site.
Nelly de Zwaan
Ik heb mijn eerste box ontvangen en daarvan nu drie flessen geproefd: een feest! Ik ben heel benieuwd naar de andere drie. Het is een leuke en gemakkelijke manier om verschillende wijnen uit te...Ik heb mijn eerste box ontvangen en daarvan nu drie flessen geproefd: een feest! Ik ben heel benieuwd naar de andere drie. Het is een leuke en gemakkelijke manier om verschillende wijnen uit te proberen. Door de smaak test loop je weinig risico op een 'misser'. Bovendien leer je je eigen smaak duidelijk definiëren en ontwikkelen. Er is maar één nadeel: dat ik meer ga drinken dan goed voor me is ;-)
Pien
Tot nu goed! Alleen was de box naar de verkeerde Primera (verder weg) gestuurd waardoor ik hem pas later kon ophalen.
Chieny Zwart
SUPER club, perfecte advisering en erg flexibel. Hier is de klant weer koning. TOP
RARA
Goed. Jammer dat ik uitnodigingen blijven krijgen om mijn ontvangen wijnen te reviewen, terwijl dat met wijnen uit de proefbox niet mogelijk blijkt te zijn. Heb hierover contact gehad met de...Goed. Jammer dat ik uitnodigingen blijven krijgen om mijn ontvangen wijnen te reviewen, terwijl dat met wijnen uit de proefbox niet mogelijk blijkt te zijn. Heb hierover contact gehad met de helpdesk (online chat), die me dat vertelde.