Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?

Maurice Ajanaku

A great way to experience and be introduced to new wines. The 6 bottles come in greta packaging and is delivered perfectly on time!

margreet noteboom

Hartstikke goed elke maand weer een kadootje (wel zelf betaald, maar ja)
supermooie doos en kaarten heb al wat vrienden die ook lid zijn geworden

Sasja

Elke keer zo'n leuke verrassing!

Yves Defesche

Iedere maand een cadeautje, dat is de Taste Club! Als wijnliefhebber, genieten van veel verschillende wijnen en uiteindelijk opnieuw ontdekken waar je voorkeur naar uitgaat! Kan niet wachten op de... Iedere maand een cadeautje, dat is de Taste Club! Als wijnliefhebber, genieten van veel verschillende wijnen en uiteindelijk opnieuw ontdekken waar je voorkeur naar uitgaat! Kan niet wachten op de volgende box!

Sjoerd Bakker

Heel leuk en bijzonder concept

Het is erg leuk om iedere maand een doos met 6 wijnen te ontvangen waar weer verrassingen bij zitten. Zeker in combinatie met de informatie waar ook de wijn/spijs combi opstaat, laat ik me iedere... Het is erg leuk om iedere maand een doos met 6 wijnen te ontvangen waar weer verrassingen bij zitten. Zeker in combinatie met de informatie waar ook de wijn/spijs combi opstaat, laat ik me iedere maand weer blij verrassen.

Goed, zie hieronder. De informatie over de wijnen kan uitgebreider, en dan bedoel ik de proefnotities