Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?

Jeroen

Ik ben zeer tevreden over de inhoud, afwisseling en kwaliteit. Elke box is weer anders en een mooie verrassing. Ik kijk uit naar de volgende box

Yung

Elke maand is het weer een verrassing wat er in het pakket zit. Als de doos geleverd wordt, maak ik hem ook meteen open. Er zitten ook wijnen tussen die ik misschien zelf niet snel had gekozen maar... Elke maand is het weer een verrassing wat er in het pakket zit. Als de doos geleverd wordt, maak ik hem ook meteen open. Er zitten ook wijnen tussen die ik misschien zelf niet snel had gekozen maar dat maakt het juist zo leuk omdat je daardoor meer verschillende wijnen proeft. De wijninformatie die erbij geleverd wordt per fles, is niet alleen nuttig maar ook heel leuk om samen met de fles wijn weg te geven als cadeautje.

robert schellekens

Fijne keuze wijn en ook soms echte verrasingen! mooie doos op afspraak bezorgd en het abonnement is ook eenvoudig te pauzeren want 6 flessen per maand is soms wel wat veel. De bijgevoegde kaarten... Fijne keuze wijn en ook soms echte verrasingen! mooie doos op afspraak bezorgd en het abonnement is ook eenvoudig te pauzeren want 6 flessen per maand is soms wel wat veel. De bijgevoegde kaarten geven ook handige informatie bij welk gerecht de wijn past.

Over het algemeen een goede ervaring, al vind ik de kwaliteit van de wijnen soms onder het niveau dat ik normaliter drink

Marleen van Brink

Erg leuk concept, iedere keer weer een verrassing wat er uit de doos komt. Gelukkig zo min mogelijk dezelfde wijnen ontvangen, want ik vind juist de afwisseling leuk. Verhuizing doorgeven bleek nog... Erg leuk concept, iedere keer weer een verrassing wat er uit de doos komt. Gelukkig zo min mogelijk dezelfde wijnen ontvangen, want ik vind juist de afwisseling leuk. Verhuizing doorgeven bleek nog wel een puntje van verbetering, want tot twee keer toe ging de doos naar het oude adres en moet ik snel ingrijpen. Gelukkig is dat nu goedgekomen.

Jeroen

Ik vind de taste club zeer geslaagd. De wijnen zijn niet alleen lekker, maar ook de afwisseling is goed. Zowel qua land/streek maar ook de variatie zoals rood, wit en rosé. De box ziet er prachtig... Ik vind de taste club zeer geslaagd. De wijnen zijn niet alleen lekker, maar ook de afwisseling is goed. Zowel qua land/streek maar ook de variatie zoals rood, wit en rosé. De box ziet er prachtig uit en is elke keer weer een cadeautje. We hebben elke maand meegedaan en blijven nog wel even lid.....

Thomas Eussen

Zeer positief. Leuke ervaring (Experience). Iedere wijn box voelt als een cadeau (ondanks het feit dat je ervoor hebt betaald).

Heel goed; mooi initiatief

Taste Club is een ontzettende leuke manier om regelmatig goede wijnen te proeven. Ik ben geen wijnkenner, maar kan wel erg genieten van een mooie wijn en dat is precies wat ik nu doe. Erg leuk is... Taste Club is een ontzettende leuke manier om regelmatig goede wijnen te proeven. Ik ben geen wijnkenner, maar kan wel erg genieten van een mooie wijn en dat is precies wat ik nu doe. Erg leuk is ook, voor de niet wijnkenner, de omschrijving bij welke maaltijd de wijn het beste past. Tot nu toe is dit altijd een goede match.