Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?

Top! Prachtige doos met elke maand weer nieuwe, bijzondere wijnen. Snel antwoord bij vragen op de chat.

Leuk initiatief, lekkere wijn
Feedback geven lastig, wil graag een app ipv een website

Iedere wijn een lekkere verrassing!

Goed: de box is zeer luxe en ik waardeer de bijgeleverde informatie. De meeste wijnen zijn top maar enkele zijn meer gewoontjes en/of heb ik al eerder gedronken als onderdeel van de wekelijkse... Goed: de box is zeer luxe en ik waardeer de bijgeleverde informatie. De meeste wijnen zijn top maar enkele zijn meer gewoontjes en/of heb ik al eerder gedronken als onderdeel van de wekelijkse 'limited deal'. Verder lijkt het mij een goed initiatief wanneer op basis van de gedronken wijnen, het smaakprofiel en daarmee de selectie van toekomstige boxen kan wijzigen.

Goed, erg leuk om de box te ontvangen en uit te pakken

Wim

Voelt bijzonder en als een verrassing, dat is mooi!

m.noteboom

Goed, al weet ik niet waar ik mijn beoordelen over de wijn kan invoeren

Reactie Taste Club:

Super om te horen dat Taste Club goed bevalt!
Super om te horen dat Taste Club goed bevalt!
Het reviewen van wijnen die je geproefd hebt kan door op tasteclub.nl rechtsboven in te loggen en vervolgens op 'jouw reviews' te klikken: daar kun je bij elke wijn een sterrenrating plaatsen en een (persoonlijke) proefnotitie opslaan.
Mocht er toch iets niet lukken of onduidelijk zijn: wij zijn altijd bereikbaar via members@tasteclub.nl of via 020 23 58 884 !
vriendelijke groeten, team Taste Club