Berg

Zeer positief, behandeling werkt perfect, erg tevreden

Relatief korte behandeling, je bent zo klaar, pijn is absoluut goed te doen en niet vergelijkbaar met het zetten van een tatoeage

Jordena

Mijn ervaring is ontzettend goed.
Andy steld je op je gemak.
Ik heb nu zelf 4 behandelingen gehad, heb er nog een paar te gaan.
Kom steeds dichterbij het Resultaat Tattoo No More.

Klantvriendelijkheid: Andy is sociaal, vriendelijk, meelevenden en gastvrij!
Het weg laseren van je tattoo voel je wel iets, de pijn is dragelijk.
De na zorg is heel belangrijk, goed...
Klantvriendelijkheid: Andy is sociaal, vriendelijk, meelevenden en gastvrij!
Het weg laseren van je tattoo voel je wel iets, de pijn is dragelijk.
De na zorg is heel belangrijk, goed koelen en smeren!
Na ieder behandeling houd Andy heel goed contact met je, wat erg fijn is.
De service is perfekt, duidelijk uit leg.

Davika

Ik heb eerst een intakegesprek gehad om alles te bespreken en mijn tatoeage te laten zien. Andy was meteen duidelijk vanaf het begin, welke gevolgen de behandelingen heeft, bijwerkingen, een... Ik heb eerst een intakegesprek gehad om alles te bespreken en mijn tatoeage te laten zien. Andy was meteen duidelijk vanaf het begin, welke gevolgen de behandelingen heeft, bijwerkingen, een tijdspad van hoe lang het duurt etc. Dit stelde mij op mij gemak en ik kon meteen beginnen met het laseren! Qua pijn viel het reuze mee, tijdens de behandeling voel je alleen lichte prikjes en na afloop heb je een paar dagen last van een dikke plek op de tattoo, maar verder doet het niet extreem veel pijn, het brandt alleen een beetje. Ik heb nu drie behandelingen gehad en ik zie langzaam maar zeker steeds verder mijn tattoo vervagen. Ik zou iedereen aanbevelen om hier zijn of haar tattoo te laseren, ze zijn hier open en eerlijk met je over het proces en dat je geduld moet hebben! De pijn valt mee en je hebt er geen verdere complicaties van.

Ik vind de klantvriendelijkheid, kwaliteit en service van Tattoo No More top! De meeste mensen die langskomen die hebben nog totaal geen ervaring met het weglaseren van tattoo's. Daardoor is de stap... Ik vind de klantvriendelijkheid, kwaliteit en service van Tattoo No More top! De meeste mensen die langskomen die hebben nog totaal geen ervaring met het weglaseren van tattoo's. Daardoor is de stap om naar zo'n zaak te gaan heel groot, omdat je ook onzekerheid meeneemt of het wel goed gaat.

Super

Helemaal top

Cor

Nu 3 keer geweest en erg positief. Andy is professioneel en weet wat hij doet. De behandeling is pijnloos en je voelt je op je gemak. Ook wordt er altijd geinformeerd een dag of 2 na de behandeling... Nu 3 keer geweest en erg positief. Andy is professioneel en weet wat hij doet. De behandeling is pijnloos en je voelt je op je gemak. Ook wordt er altijd geinformeerd een dag of 2 na de behandeling hoe het gaat. Een echte aanrader dus als je een tattoo wil laseren.

Professioneel, vakkundig en een prettige sfeer.

Joel

Ben nu 2 keer geweest
Ben er al super blij mee
Weinig pijn en na behandeling een beetje rood en branderig maar dat is het dan ook
Op naar de 3e keer

Goed gesprek
Geeft je een goed gevoel

Nu een keer of 6 geweest om te laseren, gaat top!

Goede, snelle service. Je weet direct waar je aan toe bent!

Andy weet waar hij het over heeft. Hij is echt een vakman en een specialist in het laseren van diverse soorten tatoeages. Ik ben nu al een tijdje bezig met het laseren van mijn tatoeages en ik ben... Andy weet waar hij het over heeft. Hij is echt een vakman en een specialist in het laseren van diverse soorten tatoeages. Ik ben nu al een tijdje bezig met het laseren van mijn tatoeages en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Als je je tatoeage(s) wilt laten laseren en daarover twijfelt, beveel ik zeker Andy aan! Je bent echt in goede handen bij hem. Voor de mensen die denken dat het laseren erg veel pijn doet, dat is echt niet het geval, je voelt wel iets, maar pijn doen...nee echt niet!

Andy is super vriendelijk, eerlijk en de service en kwaliteit zijn top!

Lucien van Tienderen

Mijn ervaring is zeer positief. Andy weet waar hij over praat en levert heel goed werk. Als ern tattoo is die je zou willen verwijderen is Tattoo No more de plek om naar toe te gaan.

Zeer professioneel, heel vriendelijk, zeer bekwaam

Erik

Mijn ervaring met Tattoo No More is erg goed. Ik heb nu 9 behandelingen gehad en mijn tattoo is bijna weg.

Andy is een hele aardige kerel die zijn vak goed verstaat.