Sander

Andy is een zeer professionele en vriendelijke man die mij met zijn ultra moderne techniek van mijn oude tattoo afgeholpen heeft.

De behandeling is effectief, geeft geen nadere effecten na de behandeling en Andy begeleid je perfect door het proces.

Karin Jansen

Andy weet waar hij het over heeft. Altijd vriendelijk en geïnteresseerd. De behandeling is door het goed te koelen van tevoren zo goed als “pijnloos”. Na de behandeling ook geen last van blaren, of... Andy weet waar hij het over heeft. Altijd vriendelijk en geïnteresseerd. De behandeling is door het goed te koelen van tevoren zo goed als “pijnloos”. Na de behandeling ook geen last van blaren, of littekens. Wat ik heel erg waardeer is dat je na een paar dagen altijd een appje van Andy krijg om te vragen hoe het gaat met de behandelde tattoo. Ik ben langer onderweg om bij Andy te komen dan dat de behandeling duurt maar dat heb ik er zeker voor over.

Super vriendelijk, hygiënisch en professioneel

Reactie Tattoo no more:

Je moet elke keer ver reizen en je vertrouwt mij je huid toe...Super fijn te lezen dat je zo tevreden bent!

Vivian

Ik heb inmiddels zo'n 6 behandelingen gehad bij Tatoo No More en mijn tattoo is al aanzienlijk vervaagd. De behandeling is absoluut niet pijnlijk en goed te doorstaan. Wat ik vooral waardeer, is dat... Ik heb inmiddels zo'n 6 behandelingen gehad bij Tatoo No More en mijn tattoo is al aanzienlijk vervaagd. De behandeling is absoluut niet pijnlijk en goed te doorstaan. Wat ik vooral waardeer, is dat Andy altijd een aantal dagen na de behandeling even contact opneemt om te informeren of alles goed gaat. Bovendien word ik goed geïnformeerd en krijg ik speciale crème mee om het gelaserde gedeelte te verzorgen. Ik kan Tatoo No More dan ook zeker aanraden!

Vriendelijk, professioneel en hygiënisch

Reactie Tattoo no more:

nog even Vivian en je kan je slippertjes en open hakjes weer dragen zonder dat iemand nog kan zien dat je ooit een grote tatoeage op je voet hebt gehad! Dank voor je review super!

Ozlem

Ik heb net mijn laatste behandeling gehad en mijn huid is mooi egaal en geen litteken, niks! Super blij hiermee want je hoort zoveel horror verhalen van mensen die bij andere klinieken zijn... Ik heb net mijn laatste behandeling gehad en mijn huid is mooi egaal en geen litteken, niks! Super blij hiermee want je hoort zoveel horror verhalen van mensen die bij andere klinieken zijn geweest! Ik ben altijd tevreden geweest met Andy hij denkt echt met je mee en houdt goed in de gaten hoe je huid heelt.

Zeer professioneel! Ben ook op aanraden van zoveel tevreden kennissen gegaan! En ze hebben geen woord teveel gezegd! Super tevreden!

Laura van Eijsden

Altijd een fijne behandeling bij Andy. Eerlijk en kundig. Na 6 behandelingen is de lichtste tattoo al bijna weg. Na de behandeling is het altijd even rood en gezwollen, daarna verschijnen er... Altijd een fijne behandeling bij Andy. Eerlijk en kundig. Na 6 behandelingen is de lichtste tattoo al bijna weg. Na de behandeling is het altijd even rood en gezwollen, daarna verschijnen er allerlei kleuren. Dit allemaal zoals Andy elke keer van tevoren aangeeft. Alles trekt weer keurig weg, de huid hersteld elke keer helemaal goed. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Top

Reactie Tattoo no more:

Dank je Laura voor je review, we are almost there!

Maradona philips

Ik heb 2 grote tattoo en ook nog eens donkere huid kleur vaker is het tog lastig om een tattoo te verwijderen zonder litekens ik ben heel blij met veel geduld heb ik tog alles eraf kunnen krijgen... Ik heb 2 grote tattoo en ook nog eens donkere huid kleur vaker is het tog lastig om een tattoo te verwijderen zonder litekens ik ben heel blij met veel geduld heb ik tog alles eraf kunnen krijgen en met het goed smeren van crème en ook veel geduld word je uit eindelijk beloond met mooie resultaat bedankt Danny

Heel positief bevallen

Reactie Tattoo no more:

Thanks Maradonna, ondanks je donkere huid zie je hoe mooi je tattoo elke keer lichter wordt! We gaan het samen helemaal mooi maken

Gaby

Erg goed

Vriendelijk en professioneel

Reactie Tattoo no more:

Thanks voor je sterren Gaby!

Sanne

De tatoeages op mijn vingers door Andy laten weg laseren. Super blij met hoe de behandeling is verlopen en het eindresultaat! Zeer aan te raden!

Professioneel, vriendelijk, schoon

Reactie Tattoo no more:

Hoi Sanne, was diep gezet en het heeft 10 behandelingen en ruim 2 jaar geduurd: maar je geduld is beloond! Dank voor je geduld en vertrouwen

Jorien

Adviesgesprek.

Heel professioneel en helder advies gehad.

Nancy

Super schone en gastvrije zaak. Altijd nog even een berichtje ontvangen na de behandeling of alles goed gaat en hoe het geneest.

Professionele begeleiding, goede uitleg en andy is altijd zeer betrokken.

Reactie Tattoo no more:

Dank je Nancy voor review! Je geduld is beloond.....we zien niets meer!