Petra

Alleen maar positief. Al 3 keer geweest. En alles gaat zo als er vermeld wordt . Krijg netjes crème mee. En hij wil altijd foto voor resultaat. Kan alleen maar zeggen ben 100% te vreden.... Alleen maar positief. Al 3 keer geweest. En alles gaat zo als er vermeld wordt . Krijg netjes crème mee. En hij wil altijd foto voor resultaat. Kan alleen maar zeggen ben 100% te vreden. Ben nog niet klaar. Maar blijf net zolang door gaan tot het af is. En natuurlijk bij tattoo no more .

Gewoon weg super. Goede uitleg

Totaal niet pijnlijk!

Ze zijn geinteresseerd in jouw verhaal en willen je graag helpen. Je kan altijd Appen voor vragen.

Sven

Je wordt heel goed en vriendelijk ontvangen door Andy. Ik was nerveus eerste keer. Maar dat was snel weg. Na dat alles van te voren wordt uitgelegd. Hij stelt je op je gemak. En je krijgt er een... Je wordt heel goed en vriendelijk ontvangen door Andy. Ik was nerveus eerste keer. Maar dat was snel weg. Na dat alles van te voren wordt uitgelegd. Hij stelt je op je gemak. En je krijgt er een heel zeker en goed gevoel bij. De pijn zelf viel reuze mee. Helemaal top!

Klantvriendelijkheid. Kwaliteit helemaal top!

Nelly

Heb hele goeie ervaringen met Andy , Hij is eerlijk ,duidelijk en werkt heel steriel heel netjes , En hij levert goeie resultaat!

Andy en zijn vrouw zijn beide heel.erg klantvriendelijk, je word altijd goed ontvangen!

Marcella

Na lang twijfelen en enge verhalen te hebben gehoord over littekens en verbrandingen heb ik de stap genomen om mijn tattoo te laten laseren bij Andy. Nu 3 keer geweest en zie hem langzaam... Na lang twijfelen en enge verhalen te hebben gehoord over littekens en verbrandingen heb ik de stap genomen om mijn tattoo te laten laseren bij Andy. Nu 3 keer geweest en zie hem langzaam verdwijnen. Ik vind het geheel pijnloos! De volgende dag is de tattoo een beetje beurs, dat is het enige. Laat je niet tegen houden door enge verhalen over verbrandingen en littekens ect. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en zie nu alweer uit na de volgende behandeling.

Andy is super klantvriendelijk, hij neemt de tijd voor je en legt goed uit wat je kan verwachten.

Violet

Na 8 jaar mijn tattoage te hebben gehad heb ik besloten deze weg te laten halen. Nadat ik wat vooronderzoek heb gedaan kwam ik bij Tattoo no more uit vanwege de garanties die zij bieden en... Na 8 jaar mijn tattoage te hebben gehad heb ik besloten deze weg te laten halen. Nadat ik wat vooronderzoek heb gedaan kwam ik bij Tattoo no more uit vanwege de garanties die zij bieden en voorwaarden die zij stellen aan nieuwe klanten. Ik ben zeer tevreden over de eerste resultaten. Daarbij ben ik erg vriendelijk geholpen door Andy. Hij stelt je op je gemak en houdt gedurende het proces contact met je over hoe je huid op de behandelingen reageert. Tot nu toe reageerde mijn huid prima op de behandeling. Ik ben een tevreden klant en zou Tattoo no more zeker aanraden.

Eva

Echt een hele fijne zaak die ik iedereen aanbeveel! Toen ik eraan dacht om mijn tattoo(s) weg te laten laseren ben ik gaan Googelen en kwam ik op de website van Tattoo No More terecht. Alles was... Echt een hele fijne zaak die ik iedereen aanbeveel! Toen ik eraan dacht om mijn tattoo(s) weg te laten laseren ben ik gaan Googelen en kwam ik op de website van Tattoo No More terecht. Alles was duidelijk beschreven en zodoende verdween de drempel om een afspraak te maken. Ik werd erg vriendelijk ontvangen en Andy legt alles heel rustig uit. Mijn intake en eerste behandeling waren tegelijk. Eerst werd m’n huid gekoeld en toen kwam de laser. Dit viel 100% mee en gaat echt super snel. Ik vond het eerder interessant dan dat ik met de pijn bezig was en na 1 behandeling zag ik al resultaat. Echt heel blij mee! Andy maakt foto’s van de tattoo en bericht na een dag nog even hoe het gaat. Super service 👌🏻 Happy customer ☺️

Klantvriendelijk, verstand van zaken, altijd met een glimlach en erg professioneel.

Anita

Het weglaseren zelf doet geen pijn. Kort daarna voelt het even als een schaafwond, maar ook dat gevoel trekt snel weg. Ik ben echt blij dat ik mijn tattoo weg laat laseren bij Tattoo No More.

Hele fijne service! Ook na de behandeling wordt een aantal keer gevraagd hoe het gaat. Hee persoonlijk en prettig.

Manon

Via een collega ben ik bij Andy van Tattoo No More terecht gekomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Andy gaat professioneel te werk en laat je helemaal thuis voelen. Hij behandelt je als... Via een collega ben ik bij Andy van Tattoo No More terecht gekomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Andy gaat professioneel te werk en laat je helemaal thuis voelen. Hij behandelt je als een gewaardeerd persoon van begin tot einde behandeling en je ziet dat oprecht plezier heeft in zijn werk!

Een betere service kun je je niet wensen :)

Deniz van Reede

De behandelaar heeft absoluut kennis van zaken en stelt me volledig gerust voor de behandeling.
Alle geruchten omtrent littekens en extreme pijn wordt bij Tattoo No More volledig ontkracht.

Klantvriendelijk, proffesioneel, fijne sfeer.