Julie D. Smith

Ik was toch iets angstig en werd met geduld geinfomeerd en behandeld. Op moment van de behandeling kan het wel prikkellen maar omdat het gebied word goed gekoeld valt het mee.Na de laser treatment... Ik was toch iets angstig en werd met geduld geinfomeerd en behandeld. Op moment van de behandeling kan het wel prikkellen maar omdat het gebied word goed gekoeld valt het mee.Na de laser treatment totaal geen last gehad..geen pijn en de tattoo word steeds lichter..Ik bent heel tevreden dat het allemaal meevalt.

Goed uitleg en met geduld behandeling doem

J. de Wolf

Ik wilde van een kleine en een grote tattoo af. Door goede recensies bij Tattoo No More terechtgekomen. Totaal geen spijt van. Erg klantvriendelijk. Heel eerlijk en realistisch wat hij wel- en niet... Ik wilde van een kleine en een grote tattoo af. Door goede recensies bij Tattoo No More terechtgekomen. Totaal geen spijt van. Erg klantvriendelijk. Heel eerlijk en realistisch wat hij wel- en niet voor je kan betekenen. Geen illusies. De grote tattoo zit op mijn borst. Met tatoeëren een pijnlijke plek, maar tijdens het laseren alleen heel af en toe het gevoel gehad alsof er een klein elastiekje tegen de huid aan komt. De plek wordt voor en tijdens de behandeling gekoeld waardoor je nauwelijks wat voelt. De kleine tattoo was na de 1e behandeling een beetje paars/blauw. Na de 2e behandeling had ik nergens last van. Bij de grote had ik helemaal niks (GEEN blaasjes, brandwonden of blauw/paarse kleur). Voor de behandeling kun je de zalf gebruiken die wordt aanbevolen.

Zeer klantvriendelijk, eerlijk en betrokken bij klant, nette zaak.

J. de Wolf

Zeer klantvriendelijk, eerlijk en betrokken bij klant, nette zaak.

Paula

Nu voor de 2e x geweest voor het weglaseren tattoo op m'n enkel.
Mijn huid reageerd prima op de behandeling, geen zwellingen of blaren te bekennen.
Tijdens de behandeling koelt Andy...
Nu voor de 2e x geweest voor het weglaseren tattoo op m'n enkel.
Tijdens de behandeling koelt Andy constant de huid met een icepack, en daardoor voel je amper wat van de laser, na de behandeling een verkoelende zalf erop, bij mij trekt het ietwat branderige gevoel na een uurtje weg.

Super vriendelijk, duidelijke uitleg en wat te verwachten.

Melissa

Na 2 behandelingen al duidelijk verschil

Hele aardige man andy en ben gelijk gerustgesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en verteld wat ik kon verwachten kwa prijs en “pijn” wat reuze meeviel allebei! Het voelt nog niet eens als de... Hele aardige man andy en ben gelijk gerustgesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en verteld wat ik kon verwachten kwa prijs en “pijn” wat reuze meeviel allebei! Het voelt nog niet eens als de helft wat een tattoo voelt. Zou iedereen die spijt heeft dit aanraden

Sema

Inmiddels 4 behandelingen gehad. Laat momenteel 3 tattoo’s verwijderen. Uitstekend! Vaak wordt er gezegd “weg halen doet meer pijn”. Nee, dat is absoluut niet waar! Het doet niet eens pijn, “pijn”... Inmiddels 4 behandelingen gehad. Laat momenteel 3 tattoo’s verwijderen. Uitstekend! Vaak wordt er gezegd “weg halen doet meer pijn”. Nee, dat is absoluut niet waar! Het doet niet eens pijn, “pijn” is een groot woord in dit geval - klein beetje irritant gevoel :) Achteraf ook absoluut geen pijn of rare dingen. Andy checkt regelmatig hoe het gaat (na de behandeling). Meer dan “gaat prima” valt er niet zeggen. Absoluut een aanrader voor degene die een tattoo wilt laten verwijderen. En zéker de moeite waard om een tijdje voor te rijden (afstand).

Zeer goede uitleg. Erg vriendelijk. Andy stelt je heel erg op je gemak en geeft je het gevoel van vertrouwen. Ook de nazorg is perfect. Neemt zowel voor, tijdens als na de behandeling echt de tijd.

Elif

De behandeling voel ik wel maar het doet zeker geen pijn. Na twee behandelingen zie ik al wel een klein beetje verschil.

Andy is erg vriendelijk en denkt mee.

Gabrielle

Zeer vriendelijk en belangstellend hoe t gaat met de behandelde huid.
Andy verteld wat hij doet en wat er komen gaat qua behandeling.

De behandeling vind ik meevallen ( op schaal...
Zeer vriendelijk en belangstellend hoe t gaat met de behandelde huid.
Andy verteld wat hij doet en wat er komen gaat qua behandeling.

De behandeling vind ik meevallen ( op schaal van 1 tot10 zeg ik een 3..4 het brand een beetje na alsof er een jeukende muggenbult zit )

Afspraken agenda op t net werk prima.
Behandeling drie achter de rug en nu worden de lijnen lichter en is mijn tattoo al langzaam aan t verdwijnen.
Kortom : ik had het tien jaar eerder moeten doen

Belangstellend ( op werk gebied) netjes,vriendelijk.

DH

Andy komt betrouwbaar en bekwaam over. Verteld altijd vooraf aan de behandeling wat hij gaat doen en wat de bijbehorende verwachtingen zijn. Na de behandeling legt hij telefonisch contact over het... Andy komt betrouwbaar en bekwaam over. Verteld altijd vooraf aan de behandeling wat hij gaat doen en wat de bijbehorende verwachtingen zijn. Na de behandeling legt hij telefonisch contact over het behaalde resultaat.

uitstekende service tijdens en na de behandeling.

Marouska

Andy is vriendelijk en legt goed en helder uit wat er te gebeuren staat. Hij heeft wat voor en na foto’s laten zien voordat ik zelf aan mijn behandeling ben begonnen. Hij gaf ruimte voor het stellen... Andy is vriendelijk en legt goed en helder uit wat er te gebeuren staat. Hij heeft wat voor en na foto’s laten zien voordat ik zelf aan mijn behandeling ben begonnen. Hij gaf ruimte voor het stellen van vragen en nam hierdoor wat angsten weg. De behandeling zelf zal ik niet beschrijven als prettig, maar over het algemeen doet het niet extreem veel zeer en is het binnen een paar seconden (afhankelijk van de grootte van de tattoo) weer voorbij.

Andy is erg vriendelijk en vraagt tussen de behandelingen door hoe het gaat. Het maken van afspraken gaat erg gemakkelijk.