Sanae

Na maanden twijfel door bang te zijn voor de pijn. Heb ik toch besloten om het weg te laten laseren, het doet helemaal geen pijn, het word goed afgekoeld en is het is snel voorbij. Vervolgens houd... Na maanden twijfel door bang te zijn voor de pijn. Heb ik toch besloten om het weg te laten laseren, het doet helemaal geen pijn, het word goed afgekoeld en is het is snel voorbij. Vervolgens houd je geen ontsteking of dergelijke, kortom aanrader! Ik ben zelf ook heel bang geweest wat allemaal niet nodig is. Heb nu inmiddels me 3e behadeling erop zitten ben super tevreden :)

Super!

Silvi

De service en communicatie met Andy is top! De behandelingen heb ik positief ervaren. De pijn valt heel erg mee en alles word duidelijk uitgelegt wat er gaat gebeuren.
Ik heb nu 3...
Ik heb nu 3 behandelingen gehad, je ziet met iedere behandeling zeker een verschil/voortgang.

Vriendelijk, duidelijke communicatie.

Shirley

Ik ben nu 3 keer geweest en zou het iedereen kunnen aanraden. Verhalen over pijn zijn onzin .De tattoo word goed koud gemaakt waardoor pijn wegblijft. En zeg eerlijk wat is pijn je heb hem immers... Ik ben nu 3 keer geweest en zou het iedereen kunnen aanraden. Verhalen over pijn zijn onzin .De tattoo word goed koud gemaakt waardoor pijn wegblijft. En zeg eerlijk wat is pijn je heb hem immers ook laten zetten ! De dag erna kan het wat beurs aan voelen maar daar is ook alles over gezegd. Met deze techniek krijg je geen littekens kortom .Goede behandeling geen pijn en de service is TOP!

Klantvriendelijk, Schone zaak, Goede informatie en Duidelijk !

P.Storm

Eerst wordt de tattoo gekoeld met een icepack, waarna die wordt gelaserd, dit duurt echt nog geen 2 minuten! (Afhankelijk van grootte tattoo)
Mijn tattoo is ongev even groot als een 2euro...
Mijn tattoo is ongev even groot als een 2euro munt. En is nu na 3 behandelingen al een heel stuk lichter!!!

Zeer proffesioneel,betaalbaar,klantvriendelijk en betrokken!

Amanda

Ik ben nu 2x geweest en mijn tattoo is al duidelijk lichter geworden. Eerst goed koelen, daarna laseren. Duidelijke uitleg over de nabehandeling. Om de 2 maanden een afspraak maken om het proces... Ik ben nu 2x geweest en mijn tattoo is al duidelijk lichter geworden. Eerst goed koelen, daarna laseren. Duidelijke uitleg over de nabehandeling. Om de 2 maanden een afspraak maken om het proces zijn werk te laten doen, Andy overhaast niks om de beste resultaten te halen.

Open, duidelijk en nauwkeurig

Haydie

Na jaren twijfel door bang te zijn voor de pijn om te laseren. Ben ik bij Andy terecht gekomen. Super geen pijn geen ontstekingen het ziet er super goed uit. Na nu inmiddels 2 behandelingen is me... Na jaren twijfel door bang te zijn voor de pijn om te laseren. Ben ik bij Andy terecht gekomen. Super geen pijn geen ontstekingen het ziet er super goed uit. Na nu inmiddels 2 behandelingen is me ouwe tattoo bijna weg. Zeer tevreden raad een ieder aan als je je tattoo wil verwijderen. Ga naar Andy

Ik was als eerst bang om te laseren dat het pijn zou doen maar na mijn eerste afspraak zag ik al dat het reuze mee valt en alles werd ook goed uitgelegd. Aanrader

Topservice

Annelies

Andy weet wat hij doet, zeer ervaren en beheerst het laseren volledig. Laseren doet geen pijn, wordt eerst goed gekoeld. Geen verbranding....langzaam vervaagd je tattoo!

In een woord top, zowel klantvriendelijkheid, professionaliteit als kwaliteit.

H van Bergen

Duidelijke uitleg en vriendelijke, open houding naar cliënten.

Professioneel!

Dano Anwari