Heb nu 3 behandelingen gehad, dus resultaat is nog niet echt te zien, maar begin is er. Behandelingen zijn kort, snel en bijna pijnloos. Ik heb geen grote tattoo, dus wellicht als je een groot... Heb nu 3 behandelingen gehad, dus resultaat is nog niet echt te zien, maar begin is er. Behandelingen zijn kort, snel en bijna pijnloos. Ik heb geen grote tattoo, dus wellicht als je een groot gebied moet laten laseren dat het wat vervelend aan kan voelen.
Ook na de behandeling 1 dagje insmeren met de verkoelende zalf die je erbij krijgt en verder geen bijwerkingen.

Zeer klantvriendelijk en flexibel

Eline

Ik zou dit iedereen aanraden! Eerste uur na de behandeling deed het wel even zeer, voelde echt als een flinke schaafwond, maar daarna trok het weg en totaal geen last. Het is iets wat rood eromheen... Ik zou dit iedereen aanraden! Eerste uur na de behandeling deed het wel even zeer, voelde echt als een flinke schaafwond, maar daarna trok het weg en totaal geen last. Het is iets wat rood eromheen in het begin en af en toe jeuk maar zeker geen pijn.. Ben super tevreden!

Andy verteld heel duidelijk wat je kan verwachten. Ook tijdens de behandeling als je zelf niet kan zien wat ie doet, verteld ie wat hij gaat doen en hoelang dat gaat duren. Heel prettig!

Desiree

Prima!

Super klantvriendelijk, prettige service en heldere uitleg.

Cemmie

Tot nu toe, heb ik een behandeling erop zitten!
Tot nu toe, heb ik een behandeling erop zitten!
En de behandeling is qua pijn reuze meegevallen.. Omdat ik vooraf goed was voorbereid en eigenlijk van het ergste ben uitgegaan! Na de behandeling had ik alleen de eerste dag een branderig gevoel, dat op de tweede dag al weg was. Dag twee voelde de tattoo dik en ervaarde ik jeuk.. De dagen erna nam ook dit af. Mijn tattoo is zelfs al na een behandeling wat lichter!
Mijn tweede behandeling staat in juni gepland, ik ben er dan weer!

Klantvriendelijkheid begint bij Tattoo More al bij de deur. Zodra je binnen komt wordt je met een warme welkom ontvangen, het doel van je afspraak is bekend en wordt ook benoemd gezegd en ook wordt... Klantvriendelijkheid begint bij Tattoo More al bij de deur. Zodra je binnen komt wordt je met een warme welkom ontvangen, het doel van je afspraak is bekend en wordt ook benoemd gezegd en ook wordt je verzocht even plaats te nemen, als je nog niet aan de beurt bent.

De kwaliteiten die Tattoo No More mijns inziens bezit zijn: klantgericht, eerlijk, ordelijk en geduldig!

Gio

Zeer klantvriendelijk vanaf het eerste moment. In combinatie met zijn heldere uitleg ga ik vol vertrouwen het proces van laseren aan!

Karima

Ik kwam terecht bij tattoo No more nadat ik een paar behandelingen had gehad met de picoway laser ( bij mij was er na 4 behandelingen nog geen verschil te zien). Ik heb nu 3 behandelingen achter de... Ik kwam terecht bij tattoo No more nadat ik een paar behandelingen had gehad met de picoway laser ( bij mij was er na 4 behandelingen nog geen verschil te zien). Ik heb nu 3 behandelingen achter de rug, en het begint duidelijk te veranderen en lichter te worden. Ik heb geen gekke bijwerkingen als littekens en brandwonden gehad.

Ik kan niet anders dan positief antwoorden. Superklantvriendelijk, en je wordt echt goed begeleid in het proces! Echt een top service, en heel effectief!!

Marvin

Ben nu 3x bij Andy geweest en ervaar het als zeer prettig! Blij dat ik de keus heb gemaakt om naar Rotterdam te gaan! De behandelingen zijn heel erg kort en daardoor is het goed te doen! Het is de... Ben nu 3x bij Andy geweest en ervaar het als zeer prettig! Blij dat ik de keus heb gemaakt om naar Rotterdam te gaan! De behandelingen zijn heel erg kort en daardoor is het goed te doen! Het is de dag erna een beetje rood en warm, maar veel erger dan dat is het toch echt niet! Andy legt alles van te voren goed uit en geeft na afloop een coolpack mee, zodat je de weg naar huis ook de tattoo nog kunt blijven koelen! Ook als het gaat om de grote van de tattoo is Andy niet de moeilijkste. Probeert te passen en meten zodat je toch op een kleiner oppervlakte uitkomt, zodat je per behandeling minder geld kwijt bent! Al met al een echte aanrader als je net als ik graag van je tattoo af wilt!

Andy is een zeer vriendelijke gast, legt alles goed uit en is eerlijk over de behandeling!

Wesley Bergner

Ben nu 5 x bij andy van tattoo no more geweest ik kom daar voor een tattoo van een naam op me borst de pijn is met schaal van 1/10 te meten met een 5 het is gevoelig als of er elastiekjes tegen je... Ben nu 5 x bij andy van tattoo no more geweest ik kom daar voor een tattoo van een naam op me borst de pijn is met schaal van 1/10 te meten met een 5 het is gevoelig als of er elastiekjes tegen je borst geschoten worden maar dan heel snel maar pijnlijk is het zeker niet na de behandeling is de tattoo rood en soms wat paars maar na 24 uur weer rustig een tattoo zelf doet veel meer pijn op die plek te laten zetten verder top service en altijd gezellig bij andy

Andy is zeer ervaren met zijn werk en weet wat hij doet werk met het beste matriaal en zou nooit geen risico nemen met zijn klanten 10+

Ik ging ervan uit vooral is me eerste keer dat het heel erg pijnlijk zou zijn. Ik had eerst een gesprek. Hij was heel erg meelevend en gaf mij het gevoel van vertrouw dat het goed zou komen. Begin... Ik ging ervan uit vooral is me eerste keer dat het heel erg pijnlijk zou zijn. Ik had eerst een gesprek. Hij was heel erg meelevend en gaf mij het gevoel van vertrouw dat het goed zou komen. Begin van de behandeling tot aan einde van de behandeling praat hij met je en geef van te voren aan wat er ieder keer gaat gebeuren. Systeem van Tattoo No More voel je gewoon niks. Ik heb na de behandeling ook niks gevoeld dus geen branderige gevoel etc. Super blij met TATTOO NO MORE

- heel erg vriendelijk en geeft je het vertrouwen.

Robin Smit

Goede bereikbaarheid en een snelle efficiënte behandeling. De zaak is keurig en schoon en je krijgt een persoonlijke behandeling. Na drie keer is de tattoo al flink aan het vervagen en nog geen... Goede bereikbaarheid en een snelle efficiënte behandeling. De zaak is keurig en schoon en je krijgt een persoonlijke behandeling. Na drie keer is de tattoo al flink aan het vervagen en nog geen enkele keer problemen gehad na de behandeling. Kan Tattoo no more absoluut aanraden aan een ieder.

Nette zaak en goede behandeling zonder echte bijwerkingen.