Wendy

Nu 3 behandelingen gehad. Huid reageert goed. Buiten wat blaasjes en jeuk, helemaal nergens last van gehad. Tattoo is echt al een heel stuk lichter. De behandeling is niet pijnvrij, maar wel minder... Nu 3 behandelingen gehad. Huid reageert goed. Buiten wat blaasjes en jeuk, helemaal nergens last van gehad. Tattoo is echt al een heel stuk lichter. De behandeling is niet pijnvrij, maar wel minder pijnlijk dan het laten zetten van de tattoo, goed te doen dus.

Andy stelt je echt op je gemak en vertelt steeds wat er staat te gebeuren.

Ik ben een zeer tevreden klant van Tattoo No More. Geen napijn en geen littekens oid.

Heel goed.

Oldtimer

Top ervaring !

hele goede behandeling heel vriendelijk geholpen, totaal geen last gehad na de behandeling, geen branderig gevoel of last van blaren omdat de laser op de juiste snelheid staat. tattoo no more hebben... hele goede behandeling heel vriendelijk geholpen, totaal geen last gehad na de behandeling, geen branderig gevoel of last van blaren omdat de laser op de juiste snelheid staat. tattoo no more hebben hier duidelijk verstand van echt een aanrader !

T. Hendriks

Zeer goede laserbehandeling zonder pigmentverlies in de huid. Goede nabehandeling en voorlichting. Je bent bij Andy in goede en bekwame handen.

Uitstekende voorlichting en informatie over het laseren en uitermate vriendelijke behandeling door Andy.

Andy stelt je erg op je gemakt, legt stap voor stap het proces uit.

Goed resultaat, geen blaren of verbrande huid. Dat is het fijne de eigenaar lasert zijn eigen tattoo ook is een mooi voorbeeld voor de klanten

Anne-Fleur

Na een eerste horror lasersessie bij een schoonheidsspecialiste, kwam ik terecht bij Andy. Wat ben ik blij dat ik bij Andy ben gaan laseren! Na de eerste sessie bij de schoonheidsspecialiste durfde... Na een eerste horror lasersessie bij een schoonheidsspecialiste, kwam ik terecht bij Andy. Wat ben ik blij dat ik bij Andy ben gaan laseren! Na de eerste sessie bij de schoonheidsspecialiste durfde ik eigenlijk niet verder met laseren omdat ik daar brandwonden en flinke blaren had opgelopen. Doordat Andy duidelijk en eerlijk is met zijn uitleg durfde ik het aan om verder te gaan met laseren. Van te voren kan je altijd overleggen met Andy hoe lang hij per stukje huid lasert, zodat je geen onnodige pijn hebt. Op een wat dikke huid na ( dag of twee/drie) nog nooit blaren of brandwonden gehad. Andy houdt na de behandeling altijd even contact hoe de sessie is verlopen in de dagen erna. Echt top! Na zes sessies zijn mijn twee tattoos al behoorlijk aan het vergrijzen. Ik raad iedereen aan om naar Tattoo No More/Andy te gaan om een tattoo deskundig te laten verwijderen!

Klantvriendelijkheid: altijd een uiterst vriendelijk ontvangst door Andy of Dex.
Deskundigheid: daarmee heeft Andy mij overtuigd om bij hem te gaan laseren.
Resultaat: na zes sessies...
Deskundigheid: daarmee heeft Andy mij overtuigd om bij hem te gaan laseren.
Resultaat: na zes sessies enorm tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat!
Uitstraling bedrijf: altijd schoon, netjes en georganiseerd.

Jamie

Ik heb nu een aantal behandelingen gehad bij tattoo no more en ik ben erg tevreden over het resultaat! Ik raad iedereen aan om zijn of haar tattoo hier te verwijderen ! Andy is top en door het... Ik heb nu een aantal behandelingen gehad bij tattoo no more en ik ben erg tevreden over het resultaat! Ik raad iedereen aan om zijn of haar tattoo hier te verwijderen ! Andy is top en door het koelen voorafgaand aan de behandeling reageert mijn huid keer op keer weer goed??Ik kijk uit na het eindresultaat

Andy is top en zorgt samen met zijn apparatuur dat ik weer tevreden naar huis ga!

Lee vd Mijn

Zeer goede ervaring. Mijn tattoo is mooi aan het verdwijnen zonder nare littekens of ander ongemak. Precies zoals mij werd uitgelegd. Ook dat het geen snel proces is, dus daardoor geen... Zeer goede ervaring. Mijn tattoo is mooi aan het verdwijnen zonder nare littekens of ander ongemak. Precies zoals mij werd uitgelegd. Ook dat het geen snel proces is, dus daardoor geen teleurstelling of verkeerde verwachting. Heel fijn de transparantie en dat je altijd met sl je bragen terecht kan.

Fijne en vriendelijke ontvangst in een fijne zaak. Een zeer goede en transparante uitleg over het verwijderen van mijn tattoo.

Susanne

Voor het verwijderen van een kleine tatoeage ben ik via via bij Tattoo No More terechtgekomen. Gelukkig kwam ik in een nette, fijne zaak waar ik me op m'n gemak voelde. Er werd me helder uitgelegd... Voor het verwijderen van een kleine tatoeage ben ik via via bij Tattoo No More terechtgekomen. Gelukkig kwam ik in een nette, fijne zaak waar ik me op m'n gemak voelde. Er werd me helder uitgelegd wat de behandelingen met mijn huid doen en de kosten werden besproken. Mijn eerste behandeling zit er inmiddels op en het zalfje dat ik meekreeg helpt goed tegen t licht branderige gevoel. Gelukkig geen blaar of korstje te bekennen. Natuurlijk is mijn tatoeage nog niet verdwenen na 1 behandeling maar ik kom hier met een gerust hart terug.

Zeer klantvriendelijk

Rachel

Voor mijn 1e behandeling was ik super nerveus. Inmiddels heb ik 2 behandelingen gehad en ik kan vertellen dat het echt meevalt. Ik heb geen pijn ervaren en heb ook geen complicaties gehad na de... Voor mijn 1e behandeling was ik super nerveus. Inmiddels heb ik 2 behandelingen gehad en ik kan vertellen dat het echt meevalt. Ik heb geen pijn ervaren en heb ook geen complicaties gehad na de behandelingen. ( geen korstjes etc, ondanks dat dit normaal kan zijn). En ohja, ik was binnen 2minuten al klaar! Dus echt goed te doen. Dus niet twijfelen en gewoon doen!