Louise

Inmiddels 2 behandelingen gehad. Tijdens de behandeling is het maar beperkt pijnlijk (beetje als schuurpapier) Andy neemt als je dat wilt de tijd ervoor. Hij vraagt goed hoe het gaat en stelt je op... Inmiddels 2 behandelingen gehad. Tijdens de behandeling is het maar beperkt pijnlijk (beetje als schuurpapier) Andy neemt als je dat wilt de tijd ervoor. Hij vraagt goed hoe het gaat en stelt je op je gemak. Ik vind de behandelingen echt goed te doen. Daarna gewoon goed thuis koelen zoals ook aangegeven staat in de nazorg brochure. (Tip: ik zorg dat ik na de behandeling nog thuis de tijd heb om een coldpack erop te houden). Na de eerste behandeling herstelde min huid super snel! Zelfs Geen blaartjes of wondjes. Nu net weer geweest. Even afwachten hoe mijn huid reageert maar ik heb het volste vertrouwen dat het ook nu ook weer goed gaat herstellen!

Goede en volledige uitleg.
Goede informatie en nazorg en betrokkenheid
Makkelijk om afspraak te maken en te verzetten as dat nodig is.
Als je vragen hebt Kun je direct...

Goede en volledige uitleg.
Goede informatie en nazorg en betrokkenheid
Makkelijk om afspraak te maken en te verzetten as dat nodig is.
Als je vragen hebt Kun je direct contact opnemen.

Mijn ervaring met tattoo no more is fijn. Nooit last gehad van blaren gelukkig. Tot nu toe ook geen littekens ben hartstikke blij. Was er toevallig vandaag nog voor een behandeling.

Hele goeie klantvriendelijkheid, eerlijk tegenover de klant en goed in zn werk.

Marielle

Mijn ervaring is zeker een 10 waard. Nu 8 behandelingen gehad. Altijd goed geholpen. Nette mooie zaak, vriendelijke mensen. Krijg goede informatie. Alles word stap voor stap uitgelegd. Ben zeer blij... Mijn ervaring is zeker een 10 waard. Nu 8 behandelingen gehad. Altijd goed geholpen. Nette mooie zaak, vriendelijke mensen. Krijg goede informatie. Alles word stap voor stap uitgelegd. Ben zeer blij deze keuze gemaakt te hebben

Klantvriendelijkheid helemaal top! Word altijd goed geholpen, gerust gesteld. Alles word netjes uitgelegd en je kan altijd bellen als er wat is.

Charles Scholten

Goed te woord gestaan, realistisch beeld over de duur van de behandeling, resultaten etc.

Zeer klantvriendelijk, duidelijke uitleg bij intake gesprek.

Karin Scholten

Duidelijke uitleg over de behandeling en nazorg.
De behandeling zelf is vrijwel pijnloos.
Ook naderhand weinig last, de huid ziet er na de behandeling niet anders uit dan anders. Duidelijke uitleg over de behandeling en nazorg.
De behandeling zelf is vrijwel pijnloos.
Behalve dat de tattoo na de eerste behandeling al wat begint te vervagen, maar dat is ook de bedoeling :)
Overzichtelijke site en het is erg prettig dat je zelf online een afspraak kun inplannen.

Professioneel en klantvriendelijk.

Dino Elza

Eerste indruk was gelijk goed, nu 3 behandelingen gehad en de resultaat is prachtig.

Andy is een eerlijke aardige man die zijn beloftes waar maakt.

Eva

Na lang twijfelen ben ik via een vriendin bij Tattoo no More terecht gekomen en geen spijt van gehad. Ik heb nu 8 behandelingen gehad en het einde is in zicht. De huid is na de behandeling wat dik... Na lang twijfelen ben ik via een vriendin bij Tattoo no More terecht gekomen en geen spijt van gehad. Ik heb nu 8 behandelingen gehad en het einde is in zicht. De huid is na de behandeling wat dik en rood, maar dit trekt helemaal weg en de huid blijft volledig in tact. Blij dat ik de stap heb genomen en straks niets meer te zien is van mijn tattoo.

Zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en kwaliteit

Cèline

Ook ik deel graag mijn ervaring die ik heb met Tattoo No More met jullie. Andy is een aardige en spontante man die er meteen voor zorgt dat je je op je gemak voelt. Wanneer je je behandeling gehad... Ook ik deel graag mijn ervaring die ik heb met Tattoo No More met jullie. Andy is een aardige en spontante man die er meteen voor zorgt dat je je op je gemak voelt. Wanneer je je behandeling gehad hebt zal je in de dagen erna geen rare dingen opmerken. Blaren, littekens, (brand)wondjes, pigmentverschillen... wat zijn dat? De tattoo doet ook geen zeer. Wat wil je nog meer? Daarom blijf ik graag terugkomen tot de behandeling klaar is. En!...mocht je tattoo nog niet volledig verwijderd zijn na de ingeschatte aantal behandelingen, dan krijg je de opvolgende behandelingen geheel gratis. Ik zeg doen!

- erg (klant)vriendelijk
- duidelijke uitleg voor en na de behandeling
- geen blaren, littekens, pigmentverschillen etc.
- iedere behandeling duidelijke vervaging van de tattoo - erg (klant)vriendelijk
- duidelijke uitleg voor en na de behandeling
- geen blaren, littekens, pigmentverschillen etc.
- iedere behandeling duidelijke vervaging van de tattoo
- Andy is begaan met het verloop van je tattoo

Patrick

Zeer goede ervaring met Tattoo No More. Heb een tatoeage laserwijdering behandeling gehad bij Andy.
Kreeg vooraf een duidelijke en proffesioneele uitleg, dit gaf vertrouwen om mij te laten behandelen bij Andy . De behandeling zelf werdt ook proffesioneel verricht en hij maakt daarbij gebruik van een zeer goede kwaliteits laser. Na de behandeling nog alles netjes op papier meegekregen wat je moet weten over de behandeling en nazorg, wat wel zo prettig is.
Na mijn behandeling ook het contrast gemerkt tussen een eerdere verwijderde tatoeage elders met een ander type laser. Hierbij valt vooral op dat mijn tatoeage en de huid er minder geforceerd uitzien, wat zeer positief is. Kortom blij met de keuze om mij tatoeage te laten verwijderen bij Tattoo No More.

Proffesioneel bezig met ze werk.
Nette, eerlijke en prettige voorlichting.
Alles in orde op en om het hele behandelen heen.
Maakt gebruik van kwaliteits laser!

Sylvia

Andy heeft een heerlijke positieve vibe en stelt je gelijk op je gemak. Heb al eens eerder een tattoo laten laseren maar keerde regelmatig met blaren terug naar huis. ..AU!. Maar niet bij Andy! En... Andy heeft een heerlijke positieve vibe en stelt je gelijk op je gemak. Heb al eens eerder een tattoo laten laseren maar keerde regelmatig met blaren terug naar huis. ..AU!. Maar niet bij Andy! En het resultaat is super!!

Professioneel, vriendelijke benadering, geen blaren, super resultaat en betrokken.