Michèlle

Zeer tevreden , Andy stelt je op je gemak m'n tattoo is bijna weg en ik ben nu al blij met het resultaat je ziet bijna niks meer nog een paar behandelingen en dan is die weg zonder littekens of... Zeer tevreden , Andy stelt je op je gemak m'n tattoo is bijna weg en ik ben nu al blij met het resultaat je ziet bijna niks meer nog een paar behandelingen en dan is die weg zonder littekens of blaren!

vriendelijk, geduldig, Andy stelt je op je gemak, professioneel

Kavita

Andy laat je echt op je gemak voelen. Hij luistert goed naar je. Zegt en laat precies zien wat hij gaat doen. Ben 5 x al geweest met een mooie resultaat!!

Goede service
Vriendelijk

Mark uit Gouda

Ik zou het iedereen aanraden om bij tattoo no more eens te informeren naar de mogelijkheden.
Ik heb er absoluut geen spijt van.

Je word direct op je gemak gesteld.
Iedereen heeft een andere pijngrens maar qua pijn valt het reuze mee.
Geen blaren littekens en na pas 2 behandelingen al meer dan de helft lichter.

Gokhan

Erg tevreden ! Ik heb een tattoo op mijn buik waar ik erg spijt van heb.

Heb nu zeven behandelingen gehad en mijn tattoo is bijna weg.

Binnen paar dagen is mijn huid...
Erg tevreden ! Ik heb een tattoo op mijn buik waar ik erg spijt van heb.

Heb nu zeven behandelingen gehad en mijn tattoo is bijna weg.

Binnen paar dagen is mijn huid volledig hersteld. GEEN blaren, littekens of korstjes.

Tattoo no more zeker een aanrader !

Professioneel, klantvriendelijk en eerlijk.
Top service !

Syl

Word altijd heel vriendelijk onthaald waardoor ik sinds de eerste behandeling al helemaal op m'n gemak ben. Andy stelt gerust, vertelt precies wat je kan verwachten en doet er alles aan om de pijn... Word altijd heel vriendelijk onthaald waardoor ik sinds de eerste behandeling al helemaal op m'n gemak ben. Andy stelt gerust, vertelt precies wat je kan verwachten en doet er alles aan om de pijn te minimaliseren. De behandeling is natuurlijk onaangenaam en naweeën zijn bijna onvermijdelijk, maar ik heb nooit wonden, last of extreem veel pijn achteraf. Gelukkig! Hoofdrolspeler worden in de horrorverhalen over littekens, bloed en pijn die op internet te vinden zijn voorkom je door naar Tattoo No More te gaan. Bedankt Andy!

Supervriendelijk, professioneel, veel kennis in huis, hygiënisch, behulpzaam

Felix Soedaryo

Na pas paar maanden tattoo hebben gezet heb ik al spijt waardoor ik onzeker van werd. Ik heb hier en daar nare ervaringen gehoord over het verwijderen van tattoo's. Hoe pijnlijk kan zijn en wat de... Na pas paar maanden tattoo hebben gezet heb ik al spijt waardoor ik onzeker van werd. Ik heb hier en daar nare ervaringen gehoord over het verwijderen van tattoo's. Hoe pijnlijk kan zijn en wat de gevolgen voor je huid kan hebben. Dus kwam al met slecht gevoel daar naar toe. Na goed overleg hebben ze me een goed advies gegeven over het verwijderen van me tattoo. Ze hebben me goed uitgelegd wat de gevolgen kan zijn, en hoe de resultaat zal worden. Nu heb ik me eerste sessie gehad, kan ik niet meer wachten op de volgende. De behandeling was misschien iets meer pijnlijker dan tattoo zetten maar scheelt heel weinig. Top gedaan Andy!!!

Ze hebben me goed ontvangen en gaf me de goede advies. Ze zijn eerlijk geweest en meedenkend. Ik ben zeer tevreden over hoe ze te werk gaan.

Stephanie

Ik ben nu 3 x geweest voor een tattoo in mijn nek. Eerst wordt de nek gekoeld met een coolpad. Dit is 10 x vervelender dan het laseren zelf!! Het laseren is al voorbij voor je au kan zeggen.. en dan... Ik ben nu 3 x geweest voor een tattoo in mijn nek. Eerst wordt de nek gekoeld met een coolpad. Dit is 10 x vervelender dan het laseren zelf!! Het laseren is al voorbij voor je au kan zeggen.. en dan wordt het weer goed gekoeld. Het wordt gedaan door een hele leuke spontane man waardoor het gewoon gezellig is om daar te zijn. Ik ben zeer tevreden over het resultaat na 3 behandelingen!

Op de klantvriendelijkheid, service en kwaliteit van Tattoo No More is niets aan te merken. Er wordt heel professioneel gehandeld en vooral eerlijk!

Anja Geworden

Ik kom al voor de 9de keer en ben super tevreden. Ik ben niet gauw tevreden en wat betreft het verwijderen van mijn Tattoo zocht ik echt lang naar een goed laser zodat ik geen litteken aan... Ik kom al voor de 9de keer en ben super tevreden. Ik ben niet gauw tevreden en wat betreft het verwijderen van mijn Tattoo zocht ik echt lang naar een goed laser zodat ik geen litteken aan overhield, na veel lees onderzoek kwam ik uit op dit adres en de beste laser echt top kwaliteit!!!! Mijn Tattoo gaat supermooi weg kan alweer niet wachten tot de volgende keer :).

Goed bereikbaar, loopt niet uit altijd netjes op tijd.

denise

December 2015 begonnen om mijn tattoo op mijn onder rug weg te laten halen. Ik heb vandaag mijn achtste behandeling achter de rug en ik kan je zeggen dat hij al bijna weg is! Ik heb nooit last gehad... December 2015 begonnen om mijn tattoo op mijn onder rug weg te laten halen. Ik heb vandaag mijn achtste behandeling achter de rug en ik kan je zeggen dat hij al bijna weg is! Ik heb nooit last gehad van blaren of huid reacties. Eigenlijk totaal nooit ergens last van gehad het ziet er ook heel mooi uit. Je ziet gewoon je eigen huid weer dus geen littekens of iets.
De pijn valt reuze mee , op het begin is het wat gevoeliger omdat er dan nog meer inkt in je huid zit van de tattoo. Maar hoe verder je komt in de behandelingen hoe steeds minder tot nauwelijks iets te voelen is. Ik zou het zeker aan raden als je twijfelt om bij Andy te gaan! Hij is erg professioneel en weet wat hij doet.
Het zal even duren voordat je tattoo weg is maar uiteindelijk zal je geduld je lonen! Dus ik vind het het echt waar. En van waar zou je haast hebben? Want als je het niet laat weg halen zit die er zoieso nog!!

Andy is een hele aardige betrouwbare man die goed weet wat hij doet in zijn werk. Je voelt je op je gemak bij hem en hij stelt je echt gerust.

Mijanou

Ik ben echt zo mega tevreden. Wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten en ook niet qua pijn enz. Maar Andy is zo'n topper! Hij stelt je gerust en legt alles erg goed uit. Ik heb bijna... Ik ben echt zo mega tevreden. Wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten en ook niet qua pijn enz. Maar Andy is zo'n topper! Hij stelt je gerust en legt alles erg goed uit. Ik heb bijna niks gevoeld van de laser en heb nu 6 behandelingen gehad. Ook de dagen na het laseren was en bleef mijn huid rustig. Je hoort de raarste verhalen over blaren enz. nou daar heb je echt geen last van!!! Andy is professioneel en zeer nauwkeurig. Nog een paar behandelingen en dan ben ik klaar. Zonder pijn en blaren!

Top!!! Andy is zeer professioneel. Hij luisterd en stelt je op je gemak.