Monique

Ik ben nu voor de 4de keer geweest mijn verwachtingen waren dat het pijnlijk en dat het angstig zou zijn. Nou ik had het dus mis ik werd erg op mijn gemak gesteld en dan helpt ontzettend. En de... Ik ben nu voor de 4de keer geweest mijn verwachtingen waren dat het pijnlijk en dat het angstig zou zijn. Nou ik had het dus mis ik werd erg op mijn gemak gesteld en dan helpt ontzettend. En de pijn dat valt echt reuze mee. Ik ben ontzettend tevreden met keuze naar tattoo No more. Bedankt Andy

Ze zijn erg vriendelijk, nemen de tijd voor je om je gerust te stellen, ze werken nauwkeurig en hygiënisch

Erik

Ik laat door een tatoeage helemaal verwijderen en twee gedeeltelijk. Bij de intake werd alle tijd genomen om het traject uit te leggen en wilde Andy er zeker van zijn dat je weet waar je aan begint... Ik laat door een tatoeage helemaal verwijderen en twee gedeeltelijk. Bij de intake werd alle tijd genomen om het traject uit te leggen en wilde Andy er zeker van zijn dat je weet waar je aan begint (het is immers niet meteen weg). Vragen stellen kan op elk moment. De behandelingen zelf verlopen prima. Het gevoel is niet prettig te noemen, maar pijnlijk ook niet, daarbij zorgt Andy er met zijn humor voor dat je voldoende afleiding hebt. Na 8 behandelingen is er duidelijk resultaat en geen littekens of pigment verlies.

Andy is gewoon een goede kerel. Hij legt alles duidelijk uit zodat je weet wat er gaat gebeuren en wat te doen. Daarnaast is hij zeer begaan en blijft er niks te wensen over.

Daantje

Heb er zeer goede ervaring mee.
Andy weet wat hij doet en wat er gaat gebeuren.
Heb nu yasmine behandelingen gehad een tattoo is bijna weg en de huid blijft mooi en geen littekens.

Goede service en erg klantvriendelijk

Chantal Weber

Mijn ervaring met Andy is heel goed.
Je word vriendelijk en professioneel geholpen.
De behandeling doet tijdens en na geen pijn.

Je voelt het wel maar pijn doet het niet!...
Mijn ervaring met Andy is heel goed.
Je word vriendelijk en professioneel geholpen.
De behandeling doet tijdens en na geen pijn.

Je voelt het wel maar pijn doet het niet!
Je huid word van te voren goed gekoeld en vervolgens ingesmeerd met een crème die je na de behandeling nog 2 tot 3 keer thuis moet smeren tot na de volgende behandeling.
Je krijgt de creme mee.

Top klant vriendelijkheid en de kwaliteit is hoog!

Gabriële

Horrorverhalen? Hoezo? Doet 't pijn? Ja. Krijg je blaren? Ja. Maar wanneer deze verdwenen zijn (na een paar dagen) ziet je huid er gewoon goed uit. Ik heb nu mijn vijfde behandeling gehad. De... Horrorverhalen? Hoezo? Doet 't pijn? Ja. Krijg je blaren? Ja. Maar wanneer deze verdwenen zijn (na een paar dagen) ziet je huid er gewoon goed uit. Ik heb nu mijn vijfde behandeling gehad. De blaarvorming is nu een stuk minder, of eigenlijk bijna niet. Deze lastertechniek tast je opperhuid niet aan. Het werkt onderhuids. Dus ik heb gewoon nog steeds mijn mooie velletje! Ik ben erg blij met Andy en kan niet wachten tot mijn tattoo weg is zodat Dex een mooie nieuwe kan zetten!

Al bij de eerste ontmoeting weet je dat je goed zit. Wat een vriendelijke, professionele mensen. Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat je weet wat je te wachten staat. De nieuwste laser apparatuur... Al bij de eerste ontmoeting weet je dat je goed zit. Wat een vriendelijke, professionele mensen. Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat je weet wat je te wachten staat. De nieuwste laser apparatuur wordt gebuikt, en dat gaat als een razende. Service is top. Afspraken worden ter herinnering gemaild en als je vragen hebt worden die altijd snel en vakkundig beantwoord.

Andy is professioneel en sympathiek. Het laseren zelf duurde heel kort en vond ik niet pijnlijk. Dagen erna was de plek wel gevoelig als je erop drukte bijvoorbeeld, maar dat ging vanzelf weg.... Andy is professioneel en sympathiek. Het laseren zelf duurde heel kort en vond ik niet pijnlijk. Dagen erna was de plek wel gevoelig als je erop drukte bijvoorbeeld, maar dat ging vanzelf weg. Kreeg een paar dagen erna nog een berichtje van Andy met de vraag hoe de behandelde plek eruit zag, of dat de huid nog was reageren o.i.d. Ervaarde ik als heel betrokken.

Goede uitleg, heel volledig en eerlijk.
Goede uitleg, heel volledig en eerlijk.
Persoonlijk vond ik het fijn dat Andy zijn eigen tattoo ook heeft behandeld met dezelfde techniek die hij gebruikt voor zijn klanten, zodat je kan zien welk resultaat je kunt verwachten.

Rietveld

Zelf ben ik super tevreden over de afspraken, behandeling en naverzorging.
Alle horrorverhalen hieromtrent komen vast omdat ze niet bij de juiste personen behandeld zijn.
Mijn tattoo...
Zelf ben ik super tevreden over de afspraken, behandeling en naverzorging.
Mijn tattoo een dag na zetten begonnen laseren ivm klein foutje en nu 4 pijnloze sessies verder bijna al weg.
Top Andy, niets meer dan tevreden.

Tattoo no more is kwalitatief goed en service en klantvriendelijkheid is super goed.
Afspraken kunnen snel gemaakt worden en je word geattendeerd op je komende afspraak. Ook de naverzorging word zorgvuldig uitgelegd.

Eerste behandeling was het meer branderig gevoel daarna en tweede behandeling was natuurlijk wat sterker anders krijg je de tattos niet uit je lichaam is logisch dat je soms blaren kan krijgen het... Eerste behandeling was het meer branderig gevoel daarna en tweede behandeling was natuurlijk wat sterker anders krijg je de tattos niet uit je lichaam is logisch dat je soms blaren kan krijgen het is niet zomaar is.Behandeling gaat heel snel maar alsnog is het laseren vandaar dat je soms branderig gevoel ernaa krijgt of wat blaren maar dat trekt weer weg.Ben zeer tevreden.

Ik ben bezig om 2 tattos te verwijderen bij tatto no more ik vind Andy heel eerlijk en laat je ook op je gemak.

Nick van Rijsbergen

Ik ben over alles positief en kan niet wachten to me tattoos volledig zijn verdwenen na een paar sessies.

Andy is erg klantvriendelijk en altijd in voor een praatje. De zaak ziet er ook erg hygiënisch uit wat ik zelf erg belangrijk vind.
Andy werkt met een apparaat die tot nu toe nog steeds de...
Andy werkt met een apparaat die tot nu toe nog steeds de beste is qua tattoo verwijdering .

Diana

De pijn van het laseren vond ik persoonlijk weinig voorstellen. Een tattoo laten zetten doet meer pijn. Na de behandeling lag mijn tattoo op mn huid en het was iets rood, wat logisch is. Echter was... De pijn van het laseren vond ik persoonlijk weinig voorstellen. Een tattoo laten zetten doet meer pijn. Na de behandeling lag mijn tattoo op mn huid en het was iets rood, wat logisch is. Echter was dit binnen enkele uren weggetrokken. Geen pijn, geen blaren en geen gekke dingen. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en kijk uit naar de volgende sessies.

Ik ben een week geleden voor mijn allereerste laser behandeling geweest, ik vond het best spannend vanwege de verhalen die je soms leest maar het is 100% meegevallen. Andy is super aardig en stelt... Ik ben een week geleden voor mijn allereerste laser behandeling geweest, ik vond het best spannend vanwege de verhalen die je soms leest maar het is 100% meegevallen. Andy is super aardig en stelt je echt op je gemak. Hij verteld wat er gaat gebeuren en neemt de tijd. Alles is netjes en er wordt hygienisch gewerkt.